به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی شهرستان آمل گفت: شرایط بد آب وهوایی مانع ازصعود کوهنوردان سراسرکشور برای فتح بام ایران شد.
قدرت الله رجایی گفت: 65 نفراز کوهنوردان سراسرکشور از ششم بهمن ماه صعود زمستانه خود را به قله دماوند آغاز کردند که شامگاه یکشنبه به علت سرمای بیش از حد ونبود دید کافی درپی بارش شدید برف، باعث برگشت همه کوهنوردان ازاین صعود شد.
وی افزود: کوهنوردان درحالی ازاین صعود بازماندند تا به ارتفاع حدود 5 هزارمتری قله دماوند در منطقه تپه کوه گردی صعود کرده بودند.
رئیس هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی آمل اضافه کرد: کوهنوردان سراسرکشور براساس برنامه تنظیمی قصد داشتند از ششم تا دهم بهمن ماه در صعود سراسری به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، به قله دماوند صعود کنند.
قله دماوند با 5 هزار و 671 متری بلندترین قله ایران است.
صنعت ساری از انتهای جدول رده بندی فاصله می گیرید
مسئول اطلاع رسانی تیم فوتبال صنعت سار گفت: با حمایت پرشور هواداران در دیدار خانگی حساس روز جمعه، از انتهای جدول رده بندی لیگ دسته اول فوتبال کشور فاصله می گیریم.
علیرضا اقبالی اظهار داشت: شکست ناباورانه هفته گذشته مقابل پیام مخابرات فارس، نمی تواند تاثیری در انگیره فراوان بازیکنان برای کسب نتیجه در دیدارهای آینده تیم داشته باشد و امیدواریم با پیروزی در مسابقه روز جمعه مقابل اتکا گلستان ، هواداران و دوستداران فوتبال ساری را خشنود کنیم.
وی بیان داشت: روند رو به رشد و هماهنگ تیم در دیدارهای برگزار شده در نیم فصل دوم نشات گرفته از فراهم شدن فضای آرام در مجموعه تیم است که با حمایت بیشتر مسئولان استان، این روش تا پایان فصل تداوم خواهد یافت.
اقبالی افزود: برای انتقال آسان تر هواداران در دیدارهای آینده، اتوبوس های شرکت واحد ساری با استقرار در میدان ولی عصر (خزر سابق) ساری مبادرت به این کار می کنند که امیداریم با این اقدام زمینه برای حضور بیشتر هواداران فراهم شود.
صنعت ساری در پایان هفته شانزدهم لیگ دسته اول فوتبال کشور، با 15 امتیاز در رده یازدهم گروه اول این رقابتها قرار دارد
این تیم روز جمعه در ورزشگاه شهدا ساری، میزبان اتکا گرگان است.
میاندرود قهرمان مسابقات تکواندو هان مادانگ مازندران
رئیس هیئت تکواندو میاندرود گفت: تیم هیئت تکواندو میاندرود قهرمان مسابقات تکواندو بخش هان مادانگ استان مازندران شد
علی یوسفی اسرمی اظهارداشت: قدرت تکواندو میاندرود در بخش هان مادانگ، بر کسی پوشیده نیست و دستیابی به این مهم را از قبل مسجل شده دانست.
وی گفت: در این مسابقات که با حضور 15 تیم از شهرهای استان درمیاندرود برگزار شد، تیم میاندرود با 9 مدال طلا، 9 نقره و هفت مدال برنز به مقام قهرمانی رسید.
قهرمان تکواندو جهان در مسابقات جهانی 2011 کره جنوبی با اشاره به برگزاری این مسابقات در پنج رده سنی گفت: بر اساس اعلام هیئت تکواندو مازندران، تیم بهشهر با سه طلا، 6 نقره و 5 برنز به مقام دوم و قائم شهربا چهار طلا، سه نقره و دو برنز به مقام سوم دست یافتند.
رئیس هیئت تکواندو میاندورد ابراز داشت: مسابقات تکواندو هان مادانگ قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی در اردیبهشت ماه سال آینده به میزبانی هیئت تکواندو مازندران بر گزار می شود.


نظر شما