به گزارش خبرنگار مهر، کریم شهرزاد شنبه شب در جمع مسئولان و در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای اصفهان اظهار داشت: خشک شدن تالاب گاوخونی آلودگیهای هوای اصفهان را شدت داده و این تالاب نباید به صورت کامل خشک شود.
وی با اشاره به اینکه حفاظت از محیط زیست باید سطح ملی توسعه یابد، اضافه کرد: در حال حاضر کمبودهایی در زمینه رسیدگی به بحرانها و مشکلات زیست محیطی موجود در سطح کشور مشاهده میشود.
استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا ضروری است
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مشکلات موجود در این زمینه باید با بهکارگیری راهکارهای علمی و منطقی ساماندهی شود و استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا در این زمینه نقش موثری دارد.
وی با اشاره به اینکه حفظ حیات محیط زیست به یک جهاد عمومی نیاز دارد، تاکید کرد: باید یک میزان آب نگهدارنده برای جلوگیری از خشک شدن تالاب گاوخونی وجود داشته باشد.
شهرزاد بیان داشت: خشکسالیهای زایندهرود اصفهان سبب نگرانی تمامی مردم موجود در سطح کشور شده و هیئت وزیران باید نگاه خود را به ساماندهی وضعیت زایندهرود تقویت کند.
نظر شما