به گزارش خبرگزاری مهر، فرمانده انتظامی مرودشت گفت: سه نفر که با استفاده از سلاح سرد قصد سرقت گوسفندان در روستایی حوالی مرودشت را داشتند پس از ناکامی در سرقت و فرار دستگیر شدند.
سرهنگ احمد تقی پور در این رابطه توضیح داد: به دنبال اعلام تلفنی اهالی یکی از روستاهای منطق ابرج شهرستان مرودشت مبنی بر وقوع یک فقره درگیری منجر به جرح، ماموران این پاسگاه بلافاصله به محل اعزام و تحقیقات خود را در رابطه با چگونگی بروز این درگیری آغاز کردند.
وی ادامه داد: با شروع تحقیقات اولیه فردی با مراجعه به ماموران اظهار کرد که نگهبان احشام وی در داخل گله دانی مشغول استراحت بوده که ناگهان سه نفر در حالیکه سر و صورت خود را پوشانده بودند وارد آنجا شده و قصد سرق احشام را داشند که با مقاومت نگهبان و همسر وی، با آنها درگیر می شوند سارقان نیز به آنها حمله ور و این افراد را از ناحیه دست و کمر با چاقو مجروح می کنند و با داد و فریاد نگهبان دو نفر دیگر که در نزدیکی گله دانی در حال استراحت بودند متوجه شده و سارقان با دید انها متواری می شوند.
فرمانده انتظامی مرودشت تصریح کرد: ماموران با اجرای به موقع یکسری اقدامات پلیسی و اقدام به طرح مهار، یک دستگاه خودروی کامیونت متعلق به سارقان را در اطراف مرودشت مشاهده و خودرو توسط اکیپ گشت پاسگاه رامجرد متوقف و سه نفر سارق دستگیر شدند.
کشف محموله قاچاق
رئیس پلس آگاهی استان فاس از کشف بیش از 10 هزار لیتر گازوئیل قاچاق و 490 هزار نخ سیگار قاچاق در فارس خبر داد.
سرهنگ سیروس حیدری توضیح داد: ماموران انتظامی شهرستان نورآباد هنگام گشتزنی در جایگاه سوخت دشمن زیادی به دو دستگاه کامیون که در حال بارگیری سوخت در بشکه های 200 لیتری در قسمت بار بودند مشکوک و در بازرسی از آنها 36 بشکه 220 لیتر و پنج گالن 20 لیتری قاچاق کشف و در ین رابطه چهار نفر متهم را دستگیر کردند.
وی بیان کرد: در عملیاتهای دیگر نیز ماموران شهرستانهای مختلف استان موفق به کشف گازوئیل و سیگار قاچاق شدند.


نظر شما