مهران ایزدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: متاسفانه افزایش کاذب نرخ ارز سبب شده که برخی از شرکت ها از فروش تجهیزات پزشکی خودداری کنند و افراد دست فروش در بازار چند برابر قیمت آن تجهیزات را عرضه می کنند که به نوعی بازار سیاه شکل گرفته است.
وی ادامه داد: بیمارستانی که خدمات و بهداشت خوبی ارائه دهد به جامعه امنیت روانی و جسمی اعطا خواهد کرد ولی اگر از بیمارستان ها به خوبی حمایت صورت نگیرد، مشکلات بیمارستان گریبان گیر اجتماع نیز خواهد شد.
نماینده بیمارستان های خصوصی استان البرز گفت: برخی از تجهیزات بیمارستان باید روزانه خریداری شود و بعضی از داروها نیز که از خارج وارد می شود خریداری می کنیم.
ایزدی با اشاره به اینکه از ابتدا سال تا کنون سه موج افزایش قیمت بر مردم و بازار وارد شده است، اضافه کرد: ابتدا سال به صورت کلی افزایش قیمت وجود داشت و سپس هدفمندی یارانه ها به صورت نرم افزایش قیمت دومی را ایجاد کرد و بعد از آن نیز افزایش قمیت دلار، دوباره سبب افزایش قیمت برخی از کالاها شد.
کرج – خبرگزاری مهر: نماینده بیمارستان های خصوصی استان البرز از شکل گرفتن بازار سیاه برای فروش تجهیزات پزشکی خبر داد.
کد خبر 1526655


نظر شما