پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ بهمن ۱۳۹۰، ۱۷:۱۶

نوفرستی:

تکمیل پروژه تسطیح روستای کاخک بیرجند نیازمند 100 میلیون تومان است

تکمیل پروژه تسطیح روستای کاخک بیرجند نیازمند 100 میلیون تومان است

بیرجند - خبرگزاری مهر: رئیس جهاد کشاورزی بیرجند گفت: برای تکمیل پروژه تسطیح و یکپارچه سازی اراضی روستای کاخک این شهرستان 100 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی نوفرستی ظهر دوشنبه در مراسم بهره ‌برداری از طرح تجمیع و یکپارچه‌ سازی اراضی کشاورزی روستای کاخک از توابع بخش خوسف شهرستان بیرجند، اظهار داشت: استفاده بهینه از منابع آب و خاک و صرفه‌ جویی در منابع آبی از دلایل اجرای پروژه تسطیح مزارع در روستاهاست.

وی به مشخصات اجرای پروژه اشاره کرد و افزود: این پروژه در سطح 30 هکتار از اراضی کشاورزی این روستا اجرا شده است.

نوفرستی اعتبار هزینه شده برای اجرای این پروژه را 80 میلیون تومان عنوان کرد و بیان داشت: برای اجرای این پروژه 2.5 کیلومتر جاده بین مزارع، چهار کیلومتر عملیات لوله ‌گذاری و دو هزار و 200 متر لوله هیدروفیکس انجام شده است.

وی تعداد خانوار بهره مند از مزایای این پروژه را بیش از 40 خانوار برشمرد و افزود: این پروژه برای دو روستای منطقه اجرا شده است.

نوفرستی با بیان اینکه در این راستا 24 هکتار از این اراضی به زیر کشت گندم و جو رفته، بیان کرد: همچنین در این اراضی بیش از 10 هکتار برای تولید ذرت علوفه‌ ای اختصاص پیدا کرده است.

وی همچنین از در دست اجرا بودن عملیات تسطیع مزارع در 320 هکتار از اراضی شهرستان بیرجند در سال 90 خبر داد و گفت: این پروژه ‌ها در روستاهای شوکت‌ آباد، حسین ‌آباد و علی ‌آباد در دست اجراست.

رئیس جهاد کشاورزی بیرجند با بیان اینکه اجرای تسطیح و یکپارچه سازی برای 20 هکتار دیگر نیز در این روستا پیش بینی شده، افزود: این عملیات برای سال آینده پیش ‌بینی شده است.

نوفرستی از اختصاص اعتباری بالغ بر 100 میلیون تومان برای تکمیل این پروژه ‌ها در این روستا خبر داد و گفت: برای ادامه این پروژه در کاخک نیاز به دو هزار و 650 متر احداث جاده بین مزارع است.

کد خبر 1527370

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha