پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ بهمن ۱۳۹۰، ۱۳:۰۹

درطرقبه شاندیز/

بخش آنژیوگرافی بیمارستان تخصصی دکترعلی شریعتی به بهره برداری رسید

بخش آنژیوگرافی بیمارستان تخصصی دکترعلی شریعتی به بهره برداری رسید

طرقبه - خبرگزاری مهر: بخش آنژیوگرافی بیمارستان فوق تخصصی دکترعلی شریعتی طرقبه شاندیز به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، این بیمارستان صبح سه شنبه با حضور استاندار خراسان رضوی، فرماندار شهرستان طرقبه شاندیز و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این مراسم با بیان اینکه برای ساخت و تجهیز این بخش بیش از 40 میلیارد ریال هزینه شده اظهار داشت: در سال 88 بخش فوق تخصصی قلب بیمارستان دکتر علی شریعتی در شهرستان طرقبه شاندیز به بهره برداری رسید که 1200 عمل قلب باز تاکنون صورت پذیرفته است.

محمود شبستری افزود: با افتتاح این بخش که به عنوان اورژانس آنژیوگرافی استان خراسان رضوی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت، بیماران از سرتاسر استان به این محل جهت درمان انتقال داده خواهند شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در سالی که گذشت 7 دانشگاه علوم پزشکی در استان به بهره برداری رسید تصریح کرد: در دهه فجر امسال 83 پروژه خدمات درمانی افتتاح شد که در هر سه روز یک پروژه برنامه ریزی شده بود.

کد خبر 1533843

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha