پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ بهمن ۱۳۹۰، ۱۰:۲۹

رئیس پدافند غیرعامل کشور از مجتمع صنعتی بعثت قم بازدید کرد

رئیس پدافند غیرعامل کشور از مجتمع صنعتی بعثت قم بازدید کرد

قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور از مجتمع صنعتی بعثت قم بازدید و در جریان دستاوردها، تولیدات و پیشرفت‌های این مجتمع قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار غلامرضا جلالی و هیئت همراه عصر پنجشنبه از مجتمع صنعتی بعثت قم که زیر نظر وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح قرار دارد بازدید کردند.

بازدید از روند تولید و آشنایی با پیشرفت‌های صورت گرفته از قسمت‌های مختلف کارخانه کیسه خون این مجموعه که تنها کارخانه کیسه خون کشور و کارخانه تولید بیمارستان صحرایی که تنها کارخانه تولید بیمارستان صحرایی در کشور است از جمله بازدید‌های صورت گرفته در این برنامه بود.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در حین بازدید از مجتمع صنعتی بعثت اقدامات صورت گرفته در این مجموعه را خوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به تحریم‌های دانشی، تکنولوژیکی و فنی که در آن قرار داریم محصولات این مجتمع که با طراحی و اجرای داخلی و بومی و با استانداردهای قابل قبول تولید شده بسیار قابل توجه و ارزشمند است.

به گزارش مهر، در مجتمع صنعتی بعثت که کار خود را از سال 1368 زیر نظر جهاد خودکفایی سپاه شروع کرد کارخانه تولید کیسه خون که در سال 1379 به بهره برداری رسید فعالیت می‌کند و در حال حاضر سالانه بیش از یک میلیون و 200 هزار کیسه خون تولید دارد که حدود نیمی از این تولیدات به خارج از کشور صادر می‌شود.

همچنین کارخانه تولید لوازم بیمارستان صحرایی این مجتمع که کار خود را از سال 1383 آغاز کرده است سالیانه 20 ست کامل مجموعه بیمارستان صحرایی تولید دارد.
 

کد خبر 1536057

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha