به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد فیروزبخت با بیان این مطلب افزود: در بحث ترافیک و حمل و نقل سه پارامتر، وسایل نقلیه، راه و جاده همچنین عوامل انسانی دخالت می کنند که با توجه به وجود این سه پارامتر، رفع مشکلات و معضلات ترافیکی باید با لحاظ کردن این مولفه ها صورت گیرد.
کلنگ احداث پلی کلینیک دیالیز در فردیس به زمین زده شد
کلنگ احداث پلی کلینیک دیالیز 20 تخت خوابی خیرساز با حضور افضلی معاون فنی وعمرانی استاندارالبرز،وحیدی رئیس کمیسیون فرهنگی واجتماعی شورای اسلامی شهر کرج،ایمانی امام جمعه فردیس ،حق محمدلو شهردار منطقه 10 کرج به زمین زده شد.
معاون فنی وعمرانی استانداری البرز در آیین گلنگ زنی این مرکز درمانی گفت: حدود شش ماه قبل دکتر زاهد با مراجعه به استانداری برای ساخت این مرکز ابراز تمایل کردند و در این زمینه وحیدی عضو شورا اسلامی و ایمانی امام جمعه فردیس نیز پیگیر احداث مرکز دیالیز با توجه به نیاز منطقه بودند.
احداث پلی کلینیک دیالیز مشکلات نیمی از بیماران البرز را برطرف می کند
سخنگوی شورای اسلامی شهر کرج گفت: با احداث و را ه اندازی پلی کلینیک دیالیز مشکلات نیمی از بیماران استان البرز را که برای درمان به تهران می روند برطرف می شود.
داوود وحیدی ظهر امروز در آیین گلنگ زنی مرکز دیالیز در منطقه 10 کرج افزود: خوشبختانه پس از شش ماه پیگیری امروز شاهد کلنگ زنی این مجموعه در زمینی به مساحت هزار و 80 متر مربع با اهدا سید هاشم کرمانی وقف شده و هزینه ساخت آن را به مبلغ 10 میلیارد ریال توسط دکتر زاهد تقبل کرده است.
نماینده پیشکسوتان بازنشسته نیروهای مسلح البرز گفت: نخستین دوره آموزش شنای پیشکسوتان بازنشسته نیروهای مسلح این استان با حضور 80 نفر برگزار شد .
سرهنگ ابوالفضل وحیدی با اعلام این خبر افزود : این دوره آموزشی برای پیشکسوتان بازنشسته در سه سطح مبتدی ، متوسطه و عالی با استفاده از مربیان برجسته در مرکز آموزشی استادیوم شریعتی برگزار شد.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری کرج، نقش و جایگاه این سازمان را در عرضه فراوده های کشاورزی و دیگر ارزاق مورد نیاز مردم را مهم دانست و بر عرضه مطلوب این فرآورده ها بین مردم تاکید کرد.
علیرضا عسگری اساسی ترین هدف تشکیل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری کرج را ایجاد زمینه های مناسب به منظور دسترسی آسان شهروندان برای تهیه ارزاق و دیگر فرآورده ها و کالاهای مورد نیاز آنها ذکر و عنوان کرد: این مهم با برنامه ریزی های کارشناسی از سوی مسئولان ذیربط محقق می شود.
پارک چهار هکتاری ابن سینا در منطقه 6 افتتاح شد
بعدازظهر امروز با حضور مسئولان، پارک چهار هکتاری ابن سینا در منطقه 6 شهرداری کرج افتتاح و بهره برداری شد.
نظر شما