محسن محمدی سیرایی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: حفاری سطح معبار آسارا در ایام نوروز باید متوقف شود.
وی تاکید کرد: در ایام نوروز ماشین های سوخت رسان سیار و همچنین خودروهای خودپرداز باید در بخش های مختلف آسارا برای ارائه خدمات هر چه بهتر به مسافران مستقر شود.
بخشدار آسارا ادامه داد: با توجه به اینکه دستگاه های خودپرداز حوزه بخش آسارا در ایام نوروز راه اندازی نمی شود بنابراین باید ماشین های خود پرداز برخی از بانک ها در این بخش مستقر شود.
وی افزود: همراه اول در ارائه خدمات و پوشش آنتی دهی نقاط کور در این بخش بسیار خوب بوده است که ماشین های سیاری را در این منطقه مستقر کرده است.
محمدی سیرایی اظهار داشت: برای اسکان مسافران نوروزی در این بخش هماهنگی های لازم با آموزش و پرورش صورت گرفته است.
وی گفت: در حال حاضر آمبولانس و سردخانه در بخشداری آسارا مستقر شده است و همچنین بخشی از ترافیک ورودی بخش آسارا مربوط به کلانتری اسلام آباد است که به دلیل ایست و بازرسی جاده ای است که در این ایام نوروز باید این امر به خوبی مدیریت شود تا سبب ترافیک کاذب نشود.

کرج – خبرگزاری مهر: بخشدار آسارا گفت: حفاری سطح معابر آسارا در ایام نوروز باید متوقف شود.
کد خبر 1562071
نظر شما