علی کردی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در هنگام کشت بهاره و پاییزه کشاورزان نیاز مبرم به کود شیمیایی دارند که متاسفانه در این روزها برای تهیه آن با مشکل مواجه شده اند.
وی افزود: کشاورزان به دلیل عدم توزیع به موقع کود شیمیایی به نرخ دولتی توسط عاملین جهاد کشاورزی و وضعیت موجود گلایه دارند که علی رغم پیگیریهای انجام شده تا کنون اقدامات لازم صورت نگرفته است.
رئیس خانه کشاورز شمال استان لرستان تصریح کرد: تنها جوابی که مسئولان نسبت به درخواستهای ما داشته اند این بوده که هنوز کود شیمیایی مورد نیاز شهرستان از مرکز و بنادر ارسال نشده است.
وی ادامه داد: با اجرای هدفمندی یارانه ها در کشور قیمت نهاده های دامی و محصولات کشاورزی افزایش پیدا کرد و به تبع آن کود شیمیایی نیز گران شد و از ابتدای اجرای این طرح تا کنون هیچ گونه بسته حمایتی در نظر گرفته نشده است.
کردی افزود: استمرار این وضعیت موجب مهاجرت روستاییان و تبدیل زمینهای کشاورزی کشور به خدماتی و مسکونی و تجاری خواهد شد.
رئیس خانه کشاورز شمال استان لرستان یادآور شد: با هدفمندی یارانه ها قیمت کود شیمیایی دولتی 6600 تومان شد که در بازار آزاد با حدود 4 برابر قیمت دولتی فروخته می شود.
نظر شما