پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ اسفند ۱۳۹۰، ۱۰:۵۳

امروز صبح در فرودگاه امام؛

12 مسافر دمشق به‌دلیل معطلی در صف دریافت ارز از سفر جاماندند

12 مسافر دمشق به‌دلیل معطلی در صف دریافت ارز از سفر جاماندند

12 مسافر تهران - دمشق پرواز 624 شرکت هواپیمایی ماهان به علت معطلی در صف دریافت ارز از سفر جا ماندند.

به گزارش خبرنگار مهر، این روزها که انجام پروازهای خارجی از فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) به اوج خود رسیده، تاخیرات پروازی نیز حسابی مسافران نوروزی را کلافه کرده است.

در این میان، در روزهای اخیر صف‌های طولانی برای دریافت ارز مسافری در این فرودگاه تشکیل شده است. معطلی ناشی از دریافت ارز مسافری که استرس سفر مسافران نوروزی را به شدت بالا برده، به دغدغه جدید مسافران تبدیل شده است.

برهمین اساس، صبح امروز دوشنبه 12 مسافر تهران - دمشق پرواز 624 شرکت هواپیمایی ماهان به علت معطلی در صف دریافت ارز از سفر به سوریه بازماندند. به دلیل ازدحام زیاد مسافران نوروزی در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره)، احتمال تکرار این اتفاق در روزهای آینده نیز وجود دارد.

البته شب گذشته بسیاری از پروازهای داخلی در فرودگاه مهرآباد تهران به دلیل شرایط بد جوی و بعضا نقص فنی با تاخیرهای زیاد مواجه شدند، ضمن اینکه تعدادی از پروازها نیز به همین دلیل لغو شدند.

کد خبر 1562515

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha