به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام شیخ علی خاتمی در خطبه های این هفته نمازجمعه زنجان افزود: دشمنان نظام اسلامی متوجه شده اند که ایران اسلامی مقتدرتر از آن است که با اعمال این تحریمها شکست خورده و از مواضع به حق خود عقب نشینی کند.
وی، روند حرکتی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به سوی اقتدار و عزت عنوان کرد و با اشاره به موفقیتهای پی در پی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در صحنه های مختلف ادامه داد: با تدبیر و توانایی جوانان دانشمند ایران اسلامی ایران اسلامی امروز در مسیر اقتدار و عزت گام بر می دارد.
حجت الاسلام خاتمی با بیان اینکه ایران در زمینه علم و فناوری کشور نخست در منطقه و هدفهم در جهان افزود: نگاه به جایگاه گذشته و موقعیت فعلی به خوبی نشان می دهد کشور ایران تا چه اندازه توانسته به موفقعیت و توانمندی در بخشهای مختلف برسد.
نماینده ولی فقیه امام جمعه زنجان با بیان اینکه با تدبیر و مدیریت جوانان ایران اسلامی امروز شاهد رشد و اعتلای کشور در بخشهای مختلف هستیم افزود: امروز ایران اسلامی در اوج اقتدار و پیشرفت علمی قرار دارد.
حجت الاسلام خاتمی ادامه داد: موفقعیت و اعتماد به نفس و انسجام و اتحاد بالای که در سایه تدابیر مقام معظم رهبری ایجاد شده ایران اسلامی را روز به روز در مسیر اقتدار و عزت به جلو حرکت می دهد.
وی با تاکید بر اینکه پیشرفتهای تسلحیاتی و دستاوردهای صلح آمیز هسته ای کانملا در خدمت صلح و آرامش ملتها است افزود: مقام معظم رهبری در فرمایشات شان همواره بر صلح آمیز بودن دانش هسته ای کشور مان و پیشرفتهای هسته ای کشور تاکید داشتند و عنوان فرمودند که ایران اسلامی هرگز نیازی به بمب هسته ای ندارد.
نمانیده ولی فقیه و امام جمعه زنجان با یادآوری حضور حداکثری و گسترده مردم صحنه انتخابات مجلس نهم افزود: حضور و رای مردم در صحنه های مختلف حمایت و پشتیبانی از نظام و ولایت فقیه و رای آنها بمب هسته ای ایران در مقابل با دنیای استکبار است.
وی با تاکید بر اینکه ملت بزرگ ایران همواره در طی 33 سال عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پشتیبان و حامی نظام و ولایت فقیه بودند افزود: مشارکت بیش از 60 درصد مردم در انتخابات مجلس نهم مشارکتی تحسین برانگیز بود در حالی که مشارکت مردم در کشورهایی که بیش ازدو قرن مدعی دموکراسی بوده اند از 30 درصد تجاوز نکرده است.
امام جمعه زنجان در ادامه به دستاوردهای کشور در سال 90 اشاره کرد و هدفمندی یارانه ها را از ثمرات سال جهاد اقتصادی دانست و افزود: هدفمندی یارانه ها به عنوان یکی از اقدامات ضروری برای مدیریت جامعه ، توزیع عادلانه ثروت و اصلاح مسیر اقتصادی کشور در سال جهاد اقتصادی و براساس منویات رهبری اجرا شد.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان یادآورشد: پیشرفتها و دستاوردهای علمی ایران طی سال گذشته موجب شد ایران جایگاه نخست علمی را در خاورمیانه به خود اختصاص دهد.
حجت الاسلام خاتمی در ادامه با تبریک نهم فرودین ماه سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار افزود: هر جا نامی از امام حسین(ع) و مصائب اهل بیت و حماسه جاویدان دشت کربلا به میان می آید حضرت زینب(س) در این میان به عنوان قهرمان و پیام رسان کربلا مطرح هستند و اگر افشاگری آن حضرت نبود کربلا در کربلا می ماند.
وی همچنین روز پرستار را به همه پرستاران کشور و استان زنجان تبریک گفت.
نظر شما