پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ فروردین ۱۳۹۱، ۱۳:۱۴

خلیقی در گفتگو با مهر:

توزیع هزار تن میوه در ایام نوروز/ قیمت کالاهای اساسی در کردستان کنترل شد

توزیع هزار تن میوه در ایام نوروز/ قیمت کالاهای اساسی در کردستان کنترل شد

سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس اداره اصناف سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان گفت: در ایام پایان سال و نوروز هزار تن میوه در بازار استان کردستان توزیع شد.

بختیار خلقی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برنامه ها و اقدامات صورت گرفته در راستای کنترل قیمت ها در استان کردستان اظهار داشت: 650 تن پرتقال و 350 تن سیب درختی از استان های مازندران و آذربایجان غربی در قالب کمیته نظارتی متشکل از دستگاه های اجرایی ذیربط خریداری و در ایام تعطیلات سال جاری توزیع شد.

وی با اشاره به اینکه در ایام نوروز در 15 مکان در شهر سنندج میوه توزیع شده است، افزود: در مجموع در شهرستان های تابعه نیز در 45 مکان توزیع میوه با نرخ یارانه ای صورت گرفت که این اقدام تاثیر بسیاری خوبی بر تثبیت قیمت میوه در بازار استان کردستان بر جای گذاشت.

رئیس اداره اصناف سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان با اشاره به تمهیدات سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان برای داشتن بازاری آرام و بدون تنش در ایام عید سال 91 بیان کرد: در این راستا این سازمان اقدام به ذخیره سازی و توزیع کالاهای اساسی از جمله برنج، شکر، روغن، گوشت قرمز، گوشت مرغ و میوه در این ایام کرد.

خلیقی ادامه داد: در این ایام 419 تن برنج، 627 تن شکر، 627 تن روغن، 150 تن گوشت قرمز و هزار و 300 تن گوشت مرغ منجمد در سطح واحدهای صنفی و فروشگاه های زنجیره ای توزیع و عرضه شد.

وی یادآور شد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان وظیفه خود را در امر توزیع و ذخیره سازی به نحو احسن انجام داد و وظیفه توزیع میوه ایام عید این سازمان باعث شد که هیچ گونه افزایش قیمتی را در بخش میوه در سال جاری نداشته باشیم.

رئیس اداره اصناف سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان با بیان اینکه در زمینه تامین مواد پروتئینی از جمله گوشت مرغ گرم که از وظایف سایر سازمان های مسئول است و متاسفانه کم کاری در این زمینه صورت گرفت، بیان کرد: از چرخه تولید تا کشتارگاه جزء وظایف سازمان جهاد کشاورزی و از کشتارگاه تا مصرف کننده جزء وظایف سازمان صنعت و معدن است که باید هماهنگی های بهتری در این زمینه اجرایی شود.

وی در پایان گفت: در راستا تثبیت قیمت مرغ و همچنین مقابله با گرانی بیش از حد این کالای اساسی و مورد نیاز مردم از اول اسفند 90 تا به حال این سازمان اقدام به ذخیره سازی هزار و 500 تن گوشت مرغ منجمد کرده و هزار و 300 تن از این مقدار در ایام عید امسال توزیع شده است.

کد خبر 1567834

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha