۱۹ فروردین ۱۳۹۱، ۱۴:۵۸

جعفرزاده در گفتگو با مهر:

ایجاد بزرگترین کمپینگ مسافرتی در مشگین شهر/ حمایت ویژه از بخش خصوصی

ایجاد بزرگترین کمپینگ مسافرتی در مشگین شهر/ حمایت ویژه از بخش خصوصی

مشگین شهر – خبرگزاری مهر: شهردار مشگین شهر از ایجاد بزرگترین کمپینگ مسافری استان اردبیل در این شهرستان خبر داد و گفت: این کمپ به منظور رفاه گردشگران و مسافران ایجاد و برنامه های لازم برای احداث آن تدوین شده است.

صفر جعفرزاده صبح شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به پیش بینی بودجه برای این طرح اضافه کرد: شهرداری مشگین شهر در بودجه سال 91 اعتبار لازم برای ایجاد کمپینگ مسافری را پیش بینی کرده و این طرح در سال آینده به مرحله عمل در خواهد آمد.

وی با تاکید بر ضرورت احداث مکانهای گردشگری در این شهرستان افزود: برای جذب مسافران باید زیرساختهای مناسب تدارک دیده شود تا گردشگران ورودی به شهر در اولین بازدید خود به دلیل کمبود مکانهای مسافری با مشکل مواجه نشوند.

شهردار مشگین شهر ماندگاری گردشگران را در گرو ایجاد امکانات مناسب و مطلوب دانست و متذکر شد: برای جذب گردشگران داخلی و حتی خارجی باید تمام توان خود را به کار گرفته و با فراهم کردن امکانات مورد نیاز زمان ماندگاری گردشگران را ارتقا دهیم.

وی آماده کردن زیرساختهای لازم را از وظایف شهرداری برشمرد و یادآور شد: احداث پارک گردشگری ولایت در جنب پل معلق در مسیر آبگرم قینرجه می تواند به ماندگاری بیشتر مسافران در شهر توریستی مشگین شهر کمک کند.

جعفرزاده از رایزنی با سرمایه گذاران بومی و غیربومی برای اجرای طرحهای عمرانی این شهر خبر داد و افزود: با ورود سرمایه گذارانی از اردبیل، اصفهان و آذربایجان شرقی شاهد توسعه بخش مسکن و گردشگری در منطقه خواهیم بود.
 

تفاهم نامه سرمایه گذاری در بخش مسکن و گردشگری تدوین شد
 
وی با بیان اینکه جلسات متعددی برای جذب سرمایه گذاران تشکیل شده است، تصریح کرد: تفاهمنامه ای مبنی بر سرمایه گذاری در بخش مسکن و گردشگری تدوین شده که با اجرای آن سالانه مسافران زیادی از این شهرستان دیدن خواهند کرد.
 
جعفر زاده با اشاره به تلاش شهرداری برای جذب سرمایه گذار در شهرستان مشگین شهر گفت: از تمامی سرمایه گذارانی که می خواهند در این شهرستان سرمایه گذاری کنند به صورت همه جانبه و ویژه حمایت می کنیم و در حال فراهم سازی زمینه های ورود سرمایه گذار و گردشگر به این شهرستان هستیم.

وی این شهرستان را دارای قابلیت سرمایه گذاری در بخش صنعت توریسم و گردشگری برشمرد و ادامه داد: شهرداری در حال آماده سازی زیرساختها برای تحقق این امر مهم بوده و حتی حاضر به ارائه مکانهایی با ارزانترین قیمت برای احداث هتل و مراکز تفریحی هستیم.

شهردار مشگین شهر با بیان اینکه با تصمیمات و برنامه ریزیهای صورت گرفته سرمایه گذاران در بخش عمرانی و تفریحی این شهر گرفتار بوروکراسی زائد نخواهند شد، اضافه کرد: تمامی کسانی که قصد سرمایه گذاری در این شهرستان را دارند بدون هیچگونه بوروکراسی زایدو با اختصاص ماده پنج حمایت خواهند شد.
 
پرداخت بدهی 50 میلیاردی شهرداری مشگین شهر
وی همچنین با اشاره به بدهی 50 میلیارد ریالی این نهاد در سالهای گذشته، تصریح کرد: بخش عمده از این بدهیها که مهمترین آنها پرداخت حقوق معوقه نه ماهه پرسنل شهرداری و بدهی بازنشستگان با بیش از یک میلیارد ریال، پرداخت شده و شهرداری در صدد تسویه کامل این بدهیها است.

جعفرزاده متذکر شد: می خواهیم به گونه ای کار کنیم که مدیران و مسئولان بعدی بتوانند کارهای شهرداری را به آسانی پیش برند هر چند که زمان تحویل گرفتن سکانداری شهرداری به دلیل بی انظباطی شهرداران سابق با مشکلاتی روبرو بودیم.

وی با بیان اینکه در صورت تخصیص اعتبار دولتی به شهرداریها، 80 درصد این بودجه در آسفالت ریزی هزینه می شود، گفت: یکی از انتظارات اصلی شهروندان از شهرداری آسفالت کاری خیابانها و معابر شهر است و شهرداری مصمم است به این انتظار شهروندان جامه عمل بپوشاند.

50 درصد معابر مشگین شهر تا خرداد آسفالت می شود

شهردار مشگین شهر کار لکه گیری معابر اصلی شهر را از اولویت شهرداری در سال جدید برشمرد و عنوان کرد: تلاش می شود 50 درصد از آسفالت معابر مشگین شهر در سه ماهه اول سال لکه گیری و بهبود یابد.

وی با اشاره به همت شهرداری برای آسفالت معابر شهر افزود: در حال حاضر دو اکیپ خدماتی شهرداری لکه گیری در خیابانهای شهر را شروع کرده اند که در صورت مساعد بودن وضعیت هوا، کار لکه گیری در ۱۰ روز به اتمام می رسد و پس از آن بهبود سازی آُسفالت کوچه ها آغاز می شود که طبق برآوردها اگر مشکل خاصی پیش نیاید در سه ماهه اول سال  حدود ۵۰ درصد از آسفالت معابر بهبودسازی می شود.

جعفرزاده ارائه خدمات عادلانه در نقاط مختلف شهر را یکی از ویژگیهای بهبود آسفالت معابر عنوان کرد و یادآور شد: شهرداری بودجه مورد نظر برای لکه گیری و آسفالت معابر را به صورت مساوی در بین نقاط مختلف شهری توزیع می کند تا عدالت در ارائه خدمات رعایت شود.
 

کیفت آسفالت تولیدی مطلوب نیست
 
وی یکی از مشکلات آسفالت ریزی معابر شهر را خریداری آسفالت از دیگر شهرها عنوان کرد و افزود: یکی از علل کاهش عمر آسفالت و بی کیفیتی آن در مشگین شهر انتقال آسفالت از شهرستانهای اهر و اردبیل به دلیل سرد شدن و از دست دادن خواص است که این امر با تعطیلی کارخانه آسفالت مشگین شهر تشدید شده است.

این مسئول با اشاره به تعطیلی کارخانه آسفالت مشگین شهر اضافه کرد: شهرداری از چند سال پیش سه میلیارد ریال به کارخانه آسفالت شهرستان بدهی داشت که همین امر موجب تعطیلی این کارخانه شده اما با پرداخت 1.5 میلیارد ریال از بدهی شهرداری، کارخانه آسفالت از بحران مالی عبور کرده و کار خود را شروع می کند.

وی از عزم شهرداری برای تولید آسفالت در شهرستان مشکین شهر خبر داد و تصریح کرد: دستگاه سنگ شکن کارخانه آسفالت نیاز به تعمیر داشت که این کار با حضور متخصصان انجام شد و علاوه بر آن دو دستگاه فینیشر برای آسفالت کاری تهیه شده که آماده ارائه خدمات به شهروندان مشگین شهری است.

جعفرزاده با بیان اینکه عمر مفید آسفالت ۱۰ سال است، متذکر شد: البته امسال قیر مورد نیاز برای تولید آسفالت ۴۵۰ تنی خریداری شده و مطالعات و آزمایشهایی روی مصالح سنگی مورد نیاز برای تولید آسفالت انجام شده تا هزینه های شهرداری با تولید آسفالت کاهش و کیفیت آن افزایش یابد.
...........................
گفتگو: توحید مهدوی
کد خبر 1570523

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha