محمود قنبرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در اسلامشهر و چهار دانگه 210 مدرسه وجود دارد، افزود: 21 مدرسه در اسلامشهر با مشارکت خیرین ساخته شده است.
وی در خصوص افزایش مدارس اسلامشهر اظهار داشت: در حال حاضر یک مورد در حال تخریب، بازسازی و سه مدرسه در حال احداث است.
این مسئول در ادامه تعداد دانش آموزان اسلامشهر و چهاردانگه را هشتاد و شش هزار و 600 نفر اعلام کرد و افزود: طبق آمار جمع بندی شده تا کنون 23 دانش آموز نخبه در این شهرستان معرفی شده اند.
قنبرزاده از تشکیل کلاس های رایگان به منظور آموختن مطالب پیشرفته علمی برای دانش آموزان نخبه خبر داد و بیان کرد: برای تشکیل کلاسهای فوق از همکاران توانمند آموزشی دعوت به همکاری می شود.
رئیس آموزش و پروش شهرستان اسلامشهر 95 درصد مدارس این شهرستان را به صورت تک شیفت و نوبت صبح عنوان و ذکر کرد: تنها 16 مدرسه در شیفت بعد از ظهر فعالیت می کنند.
نظر شما