به گزارش خبرگزاری مهر، سید کریم داودی با اشاره به اولویت برنامه های مدیریت شهری در سال جاری گفت: احیا و افزایش کیفیت زیست محیطی شهر اصفهان، توسعه زیرساختهای گردشگری و روان سازی عبور و مرور شهری در اولویت برنامه های مدیریت شهری قرار دارد.
وی با تاکید بر این که امسال برنامه های مشارکتی در راستای آبادانی شهر افزایش می یابد، تصریح کرد: توسعه عادلانه خدمات در مناطق ۱۴ گانه و ایجاد تعادل در پروژه های شهری از دیگر اولویت های مدیریت شهری در سال ۹۱ است.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به پروژه های کلان اصفهان تصریح کرد: احیای میدان امام علی(ع)، تکمیل رینگ سوم ترافیکی، شهربازی رویاها و پروژه سالن های اجلاس چهار پروژه شاخص شهرداری در سال جاری است.
اجرای ۷۵۰ میلیارد تومان پروژه مشارکتی در سال جاری
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان اعلام کرد: به منظور حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی امسال ۷۵۰ میلیارد تومان پروژه مشارکتی در شهرداری مصوب شده است.
عباس حاج رسولیها با بیان مطلب فوق گفت: با تقویت و افزایش مشارکت بخش خصوصی در تمام بخشها زمینه رشد و ارتقا کیفیت تولیدات ملی فراهم می شود.
وی با اشاره به تصویب ۷۵۰ میلیارد تومان پروژه مشارکتی در شهرداری اصفهان تصریح کرد: مدیریت شهری اصفهان آمادگی دارد تا در سال جاری پروژه های مشارکتی را به هزار میلیارد تومان نیز افزایش دهد.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه موضوع حمایت از تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی یک بحث مهم است، افزود: در این بخش همه دستگاهها و سازمانها و مردم باید همکاری داشته باشند.
حاج رسولیها همچنین از تصویب و ابلاغ ممنوعیت خرید اجناس و کالاهای خارجی که مشابه داخلی آن در کشور وجود دارد به شهرداری خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از تولید ایرانی، مسئولان شهری باید تبلیغات اجناس خارجی در سطح شهر را نیز متوقف کنند.
وی تاکید کرد: استفاده از تولیدات ایرانی و ملی باعث میشود تا دشمنان ناامید شوند چرا که آنها برای اینکه کشور ما رشد نکند برنامه های مختلفی را اجرا میکنند و در این بخش باید تبلیغات گستردهای برای حمایت از تولیدات ایرانی صورت گیرد.
داشتن حق رأی اعضای شورای شهر در کمیسیون ماده پنج
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به حذف شدن حق رای شورای شهر در کمیسیون ماده ۵ اظهار داشت: اعضای شورای شهر به عنوان نماینده مردم حق دارند نظر خود را مطرح و از آن دفاع نمایند.
ابوالفضل قربانی با بیان مطلب فوق گفت: مدتی است که حق رای شورای شهر در کمیسیون ماده ۵ حذف شده و اعضای شورا تنها میتواند حضور فیزیکی در این کمیسیون داشته باشد.
وی با انتقاد از قانون حذف حق رای شورا در کمیسیون ماده ۵ تصریح کرد: یکی از اختیاراتی که باید به اعضای شوراهای شهر داده شود، حق رای در کمیسیون ماده ۵ است، چرا که در این کمیسیون تصمیمهای مهمی برای مدیریت شهری اتخاذ میشود که با توجه به شناخت اعضای شوراها از نیازهای هر منطقه لازم است در کمیسیون فوق دارای حق رأی باشند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: شوراها طی ۳ دوره گذشته نقش مهمی در توسعه و پیشرفت کشور داشتهاند که برای تأثیرگذاری بهتر، لازم است که اختیارات شوراهای اسلامی شهر و روستا در کشور افزایش یابد.
قربانی اظهار داشت: به طور قطع افزایش اختیارات اعضای شوراها موجب میشود که تصمیمهای اتخاذ شده در حوزه مدیریت شهری با کار کارشناسی بهتر و استفاده از خرد جمعی اتخاذ شده و کارآیی بیشتری داشته باشد.
شورای شهر منتظر لایحه نرخ کرایه تاکسیهاست
نائب رئیس کمیسیون حمل ونقل عمومی شورای اسلامی شهر اصفهان افزایش خودسرانه نرخ کرایههای تاکسی توسط رانندگان را همانند مثل "بند نشدن سنگ روی سنگ" تعبیر کرد اعلام کرد: شورای شهر منتظر لایحه شهرداری در خصوص نرخ کرایه تاکسی ها در سال ۹۱ است وافزایش کرایه ها بدون مصوبه شورا تخلف می باشد.
علیرضا نصر با بیان این مطلب گفت: امسال هنوز لایحه ای برای نرخ کرایه تاکسیها به شورای اسلامی شهر ارسال نشده است.
وی با تاکید بر این که باید با متخلفان احتمالی که اقدام به افزایش کرایه تاکسی کرده اند برخورد قانونی شود، اذعان داشت: هرچند رانندگان تاکسی به لحاظ معیشتی با مشکلات بسیاری مواجهاند اما باید کرایه تاکسی ها بعد از مراحل قانونی به تصویب شورا برسد و اجرایی شود.
نائب رئیس کمیسیون حمل ونقل عمومی شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: نرخ کرایه تاکسیهای گردشی و خطی این کلان شهر پس از ابلاغ شورای اسلامی شهر و تهیه برچسب جدید نرخ کرایه، افزایش مییابد.
وی با اشاره به اینکه برای افزایش نرخ کرایهها فرآیند مشخص قانونی دنبال میشود، افزود: نرخهای مشخص شده پس از مراحل کارشناسی در شورا و نیز هیئت مدیره سازمان تاکسیرانی به تصویب میرسد و پس از انجام این مراحل لایحه برای تصویب به شورای شهر و فرمانداری ارسال میشود.
نظر شما