به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله بادامچیان عصر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه عملکرد جریان انحرافی را چگونه ارزیابی می کنید، افزود: معتقدم جریان انحرافی در کنار رئیس جمهور نفوذ کرده است و این نفوذ آنها باعث شده است مطالبی همچون مکتب ایرانی، بحث کمک به هنرمندان زن، انتشار جزوه خاتون و ... را بیان کنند.
وی گفت: با توجه به اینکه جریان انحرافی در دولت نفوذ کرده است اما بر این باورم که این جریان به هیچ وجه دارای عمر نیست.
بادامچیان در ادامه درباره اینکه چرا جامعتین و جبهه متحد از نامزدی علی لاریجانی در حوزه انتخابیه قم و باهنر در حوزه انتخابیه تهران حمایت کرد، با توجه به اینکه این دو نفر جزء ساکتین فتنه هستند افزود: من این عقیده را قبول ندارم. حقیقتا آقای باهنر در مجلس، کمیسیون ها و حتی در جلسات هیات رئیسه مواضع روشنی را علیه فتنه اعلام کرده اند. فقط کافیست شما نشریه جام (ارگان رسمی جامعه اسلامی مهندسین) را مطالعه کنید. باهنر در این نشریه بارها علیه فتنه موضع گرفته بود.
وی افزود: همچنین باهنر معاون جبهه پیروان خط امام و رهبری است و این جبهه بارها در مقابل فتنه و فتنه گران بیانیه صادر کرده بود.
بادامچیان ادامه داد: همچنین اقای لاریجانی به عنوان رئیس مجلس در مقابل فتنه نظرات خود را عنوان کردند. ایشان بارها در این باره در نطق پیش از دستور خود موضع گرفته بودند. ضمن آنکه جامعتین به محوریت حضرات آیات مهدوی کنی و یزدی از نامزدی لاریجانی در قم حمایت کردند و مردم قم نیز با رای بالایی بار دیگر وی را به عنوان منتخب خود تایید کردند.
قائم مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: این مطالبی که درباره باهنر و لاریجانی مطرح می شود به هیچ وجه صحت ندارد و با قاطعیت می توانم بگویم که لاریجانی و باهنر به هیچ وجه جزء ساکتین فتنه نیستند.
وی در ادامه از دانشجویان خواست اگر هر اعتراض و دیدگاهی نسبت به مواضع باهنر و لاریجانی دارند آن را به صورت مکتوب به بزرگان ارائه دهند و به تخریب روی نیاورند.
نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه در پاسخ به این سئوال که نظر شما درباره همکاری مجلس با دولت چیست، افزود: ملاک برای ما تعامل و همکاری قواست و به هیچ وجه به دنبال چالش و درگیری با دولت نبوده و نیستیم. البته نمایندگان از حق خود یعنی تذکر و استیضاح استفاده می کنند.
بادامچیان تاکید کرد: هم مجلس، هم دولت باید از استقلال کامل برخوردار باشند و در امور یکدیگر دخالت نکنند.
رئیس فراکسیون حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به این سئوال که آیا قبول دارید رقابت جبهه پایداری با جبهه متحد اصولگرایان سالم بود یا نه، گفت: در مجموع این رقابت را رقابتی خوب و مثبت ارزیابی می کنم اما در بعضی جاها مطالب خیلی تند مطرح شد. به طوریکه به سمت تخریب و تهمت رفت.
وی درباره اینکه چرا جبهه پایداری به سازوکار جبهه متحد اصولگرایان اضافه نشد، افزود: ما بارها از طرف جبهه متحد دعوت کردیم که این دوستان به این سازوکار اضافه شوند بطوریکه دو نفر از جبهه پایداری به عنوان نماینده در جبهه متحد انتخاب شدند اما متاسفانه آنها خود ترجیح دادند که در جلسات شرکت نکنند به علت آنکه جبهه پایداری از همان اول به دنبال آن بود که عناصر خود را وارد مجلس کند.
بادامچیان با اشاره به محبوبیت علی لاریجانی در بین مردم قم افزود: لاریجانی از محبوبیت خوبی در قم و در تهران برخوردار است قرار بود در انتخابات مجلس هشتم وی از حوزه انتخابیه تهران نامزد شود و اگر نامزد می شد با رای بالایی رای می آورد اما در انتخابات گذشته آیت الله مکارم از وی خواست که از حوزه انتخابیه قم نامزد شود و وی به دعوت مراجع لبیک گفت و همچنان از محبوبیت خوبی در بین مردم قم و حتی جامعتین برخوردار است.
قائم مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در ادامه سخنانش به انتقاد از عملکرد عده ای که بنای تخریب و دو دستگی بین آیت الله مصباح و آیت الله مهدوی کنی را داشتند پرداخت و افزود: ما ارتباط بسیار خوب و صمیمی با آیت الله مصباح داریم و این ارتباط را حفظ کرده ایم اما عده ای تمام تلاش خود را به کار بستند تا بین حضرات آیات مصباح و مهدوی کنی جنگ به راه بیندازند اما خوشبختانه با درایت های این دو بزرگوار برنامه این افراد اجرایی نشد.
وی درباره اینکه آیا حضور بزرگان در عرصه انتخابات را به صلاح می دانید یا نه، گفت: من به شما توصیه می کنم در این باره سرمقاله امروز روزنامه کیهان را حتما مطالعه کنید.
رئیس فراکسیون حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به این سئوال که اگر اعضای جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مجلس پیروز شوند چه برنامه هایی و چه گفتمانی در مجلس آینده حاکم خواهد شد، گفت: فقط کافیست شما مواضع فعلی آقایان حسینیان، رسایی، کوچک زاده، زارعی و ابطحی را در مجلس مرور کنید. اگر اکثر جبهه پایداری حائز اکثریت آرا شوند همین مواضع را که از سوی این افراد در مجلس هشتم مطرح شد تکرار می کنند.
بادامچیان در پایان در پاسخ به این سئوال که چرا جبهه متحد اصولگرایان و حزب موتلفه اسلامی پاسخ بداخلاقی های جبهه پایداری را نمی دهد، خاطر نشان کرد: ما بنا نداریم بداخلاقی کنیم و همواره بر حفظ اخلاق تاکید می کنیم.
نظر شما