اردشیر روحی ماسوله در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان تدابیر و سیاست گذاریهای لازم را برای تامین و توزیع این مقدار کود انجام داده است.
وی اظهار داشت: با هدف توزیع صحیح و متناسب با نیاز زمین های کشاورزی و بهره برداران در سال زراعی جدید، کودهای شیمیایی براساس سامانه رایانه ای در استان توزیع شده است.
رئیس جهاد کشاورزی گیلان از رفع مشکلات توزیع کود در برخی از شهرستانهای استان خبرداد و گفت: تاکنون 85 درصد کود شالیزارهای استان تامین و توزیع شده است.
وی تاکید کرد: جهاد کشاورزی استان بصورت روزانه و در تمام ایام هفته از ساعت 7 تا 9 صبح پاسخگوی مردم و کشاورزان مشکل دار در این بخش می باشد.
روحی ماسوله در ادامه در تحقق و عملیاتی کردن منویات مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی گفت: اجرای سیاستهای دولت مهروز و عدالت گستر دهم در سالجاری، توسعه کشاورزی و ایجاد اشتغال خود عامل تحقق این موضوع خواهد بود.
وی افزود: توسعه بخش کشاورزی و استفاده از توان، ظرفیتها و افزایش تولید با کیفیت و ایجاد اشتغال از تاکیدات دولت خدمتگزار است.
رئیس جهاد کشاورزی استان بخش کشاورزی را بحث مهم در ایجاد اشتغال یاد کرد و یادآور شد: گیلان در حوزه کشاورزی نیازمند حمایت ویژه است.
نظر شما