۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۳:۳۶

گزارش انتخاباتی مهر/

‌سومین منتخب اردبیل در انتظار حضور مردم پای صندوق های رای

‌سومین منتخب اردبیل در انتظار حضور مردم پای صندوق های رای

اردبیل – خبرگزاری مهر: سرنوشت منتخب سوم مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس نهم همانند انتخابات مجالس هفتم و هشتم به دور دوم کشیده شده تا دو نامزد راه یافته به این مرحله برای کسب تنها کرسی باقیمانده این حوزه انتخابیه چشم انتظار حضور مردم در پای صندوق های رای باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین سه کرسی در خانه ملت دارد که دو منتخب این حوزه در دور اول انتخابات با فاصله آرای بیشتر نسبت به رقبا راهی بهارستان شدند و نفرات سوم و چهارم به دلیل عدم کسب یک چهارم آرای اخذ شده به دور دوم رسیدند تا روز 15 اردیبهشت بار دیگر اردبیل هوای انتخابات به خود بگیرد.

منتخب اول حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین در دور اول انتخابات منصور حقیقت پور سرلیست جبهه متحد اصولگرایان، جبهه پایداری و جبهه ایستادگی در استان بود که بیش از 16 ماه سابقه استانداری اردبیل داشته و با 103 هزار رای به عنوان منتخب اول مردم به مجلس نهم راه یافت تا چهار سال نماینده مردم منطقه در مجلس باشد.

منتخب دوم مردم اردبیل شهردار اسبق این شهر بود که در روزهای پایانی از شورای نگهبان صلاحیت خود را دریافت و به جرگه کاندیداهای انتخابات مجلس نهم پیوست و توانست با بیش از 90 هزار رای و با اختلاف 13 هزار رای نسبت به منتخب اول در جایگاه دوم رقابتهای انتخاباتی بایستد تا دومین منتخب اردبیل در مجلس نهم باشد.

تجربه دور دومی برای هر دو نامزد دور دوم اردبیل

صبح روز 13 اسفند در حالی که منتخبان اول و دوم مردم حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین با فاصله آرای بیشتر پارلمان نشینی خود را قطعی کرده بودند، رقابت چند کاندیدای مجلس شورای اسلامی برای تصاحب سومین کرسی اردبیل در مجلس نهم تنگاتنگ تر می شد.

با رسیدن صندوقهای رای از مناطق مختلف رتبه های سوم و چهارم این حوزه بین چهار نامزدها انتخاباتی رد و بدل می شد و هر صندوق که به ستاد انتخابات حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین می رسید، سرنوشت نفر سوم را جابجا می کرد.

اما با اعلام نتیجه قطعی انتخابات دور اول دو نفر از نامزدهای به عنوان نفرات سوم و چهارم انتخاب و به دور دوم رقابتها راه یافتند تا سرنوشت سومین پارلمان نشین اردبیل به روز 15 اردیبهشت گره بخورد. در این دور رقابت برای سومی و چهارمی حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین به حدی تنگ و نزدیک بود که نفرات پنجم و ششم تنها با سه و پنج هزار رای از رقابت بازماندند.

به دور دوم کشیده شدن انتخابات مجلس نهم در اردبیل از یک طرف و راهیابی دو نامزد انتخابات به دور دوم که هر دو این نامزدها سابقه تجربه دور دوم در مجالس پیشین را داشته اند از طرف دیگر به حساسیت انتخابات اردبیل در این دور افزوده است تا مردم این حوزه روز جمعه سرنوشت منتخب سوم خود را با حضوز سبز خود رقم بزنند.

دو رقیب با یک رقیب مشترک

هر دو رقیب دور دومی مجلس نهم شورای اسلامی در حوزه انتخابیه اردبیل سابقه حضور در دور دوم انتخابات در مجالس هفتم و هشتم را دارند .

منتخب سوم مردم اردبیل در دور اول در انتخابات مجلس هفتم شورای اسلامی برای اولین بار پا به عرصه انتخابات گذاشت که در این انتخابات نورالدین پیرموذن و ولی آذروش دو کاندیدای اصلاح طلب اردبیل در دور اول به مجلس هفتم راه یافتند و وی به دور دوم انتخابات راه یافت، اما با دو هزار اختلاف رای شکست را از رقیب خود پذیرفت تا از تکیه به کرسی مجلس هفتم باز ماند.

منتخب چهارم مردم اردبیل نیز در انتخابات مجلس هشتم شورای اسلامی به دور دوم رسید و با اینکه چهره ناشناس سیاسی بود در دور دوم رقیب نام آشنای خود را از گوی رقابت خارج و بر صندلی سبز بهارستان تکیه کرد.

سرنوشت برنده یا بازنده دور دوم با حضور سبز رقم می خورد

دو نامزد انتخاباتی دور دوم احوزه ردبیل، نیر، نمین و سرعین کارنامه ای متفاوت از خود در انتخابات دور دوم مجلس هفتم و هشتم به جای گذاشته اند و یاکی از آنها با دو هزار رای کمتر شکست خورده دور دوم انتخابات مجلس هفتم و دیگری با 20 هزار رای بیشتر شیرین کام دور دوم انتخابات مجلس هشتم است، اما رقابت این دو نفر در دور دوم انتخابات مجلس نهم از آن جهت جذاب است که یکی تجربه تلخ و دیگری تجربه شیرین در دور دوم دارد که می توانند این تجربیات خود را دوباره تکرار یا سنت شکنی کنند.

منتظر خواهیم ماند تا ببینیم شهروندان این حوزه انتخابیه فردا با حضور در پای صندوقهای رای سرنوشت تلخ یا شیرین را برای کدام یک از این نامزدها رقم خواهند زد.
.............................
گزارش: توحید مهدوی 

کد خبر 1592205

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha