۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۶:۴۴

اکبرزاده به مهر گفت:

مسئولان شهرستان آمل با آیت الله جوادی آملی دیدار می کنند

مسئولان شهرستان آمل با آیت الله جوادی آملی دیدار می کنند

آمل - خبرگزاری مهر: فرماندار آمل، از دیدارمسئولان این شهرستان با آیت الله جوادی آملی روز یکشنبه در قم خبر داد.

یدالله اکبرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دراین دیدار اعضای ستاد انتخابات و مسئولان فرهنگی شهرستان، پیش از ظهر یکشنبه در موسسه اسرا قم با آیت الله جوادی آملی دیدار خواهند کرد.

وی افزود: حدود 35 مدیر و رئیس اداره و مسئولان ستاد انتخابات شهرستان آمل عصر شنبه ازاین شهرستان عازم قم خواهند شد و پس از دیدار و نشست با آیت الله جوادی آملی عصر یکشنبه به آمل بازخواهند گشت.
 
فرماندار آمل، زیارت حرم مطهرحضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران را از برنامه مسئولان این شهرستان در قم اعلام کرد.
 
اکبرزاده با بیان اینکه دیدار مسئولان آمل با مراجع عظام این شهرستان از جمله آیت الله حسن زاده و آیت الله جوادی آملی همواره یک فرصت استثنایی و هدایت گرانه بوده است، ابراز امیدواری کرد: این دیدار و سخنان آیت الله جوادی همانند گذشته می تواند برای مسئولان این شهرستان به عنوان یک نقشه راه باشد.
کد خبر 1593083

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha