به گزارش خبرنگار مهر، علی خیرالدین بعد از ظهر سه شنبه در همایش ملی گچ در دانشگاه سمنان با اعلام اینکه رشد فعالیتهای علمی دانشگاه سمنان دو برابر حد کشوری است، افزود: افزایش میزان رشد فعالیتهای علمی از سال 85 تاکنون در دولت های نهم و دوم محقق شده است.
وی با بیان اینکه در همین سالها نیز، رشته های دانشگاه سمنان به 200 رشته افزایش یافته است اظهار داشت: در ابتدای سال 85، این دانشگاه فقط 56 رشته تحصیلی برای ارائه به دانشجویان در برنامه تحصیلی خود گنجانده بود.
وی با بیان اینکه تعداد دانشجویان دکتری نیز از 20 نفر به 350 نفر افزایش یافته است، گفت: در تحصیلات تکمیلی از دو رشته دکتری به 44 رشته و در کارشناسی ارشد به 96 رشته، افزایش داشته ایم.
خیرالدین تعداد دانشجویان حال حاضر دانشگاه سمنان را 13 هزار دانشجو اعلام کرد و گفت: در دولت های نهم و دهم از سال 86 ، هشت هزار نفر به شمار دانشجویان این دانشگاه افزوده شده است.
وی با اشاره به رشد فعالیتهای علمی و پژوهشی دانشگاه سمنان اظهار داشت: طی سالهای 85 تا 89، تعداد مقالات علمی تولیدی در این دانشگاه از 60 مقاله به 300 مقاله رسیده است.
رئیس دانشگاه سمنان همچنین در پایان، ایجاد پارک علم و فناوری و مرکز رشد با استقرار 60 واحد فناوری را از دیگر اقدامات توسعه در این سال ها عنوان کرد.
نظر شما