پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ خرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۳۶

سعیدی:

جوانان در اردوهای جهادی با فرهنگ کار گروهی آشنا می شوند

جوانان در اردوهای جهادی با فرهنگ کار گروهی آشنا می شوند

کرمان - خبرگزاری مهر: فرماندار کرمان گفت: برگزاری اردوهای هجرت علاوه بر غنی سازی اوقات فراغت جوانان در آشنا شدن این قشر با فرهنگ کار گروهی نیز موثر است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهنام سعیدی در جلسه ستاد پشتیبانی اردوهای طرح هجرت که با حضور فرماندهان سپاه شهرستان وبسیج سازندگی سپاه ثارالله کرمان برگزار شد، اظهار داشت: هدف از اجرای طرح اردوهای هجرت، غنی سازی اوقات فراغت جوانان، کمک به سازندگی مناطق محروم، خدمت رسانی به روستاها و آشنا شدن جوانان با فرهنگ کار و فعالیتهای گروهی است.

وی با بیان اینکه مجری این طرح سازمان بسیج سازندگی است، افزود: نیروهای داوطلب از اقشار مختلف اعم از دانش آموزان، دانشجویان و طلبه برای شرکت در این اردوها می توانند ثبت نام کنند.

سعیدی ادامه داد: کلیه دستگاه های اجرایی موظفند همکاری لازم در زمینه برگزاری اردوهای هجرت را با سازمان بسیج سازندگی داشته باشند.

وی همچنین تاکید کرد کرد: طرح ها و پروژه های زود بازده عام المنفعه در استان کرمان که قابل اجرا توسط نیروهای جوان است، باید به سازمان بسیج سازندگی واگذار شود.

فرماندار کرمان با اشاره به فرمایشات مکرر حضرت امام و مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه والای بسیج، افزود: بسیج مختص یک گروه یا مرکز خاص نیست بسیج یک خانواده بزرگ اسلامی است.

کد خبر 1608105

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha