به گزارش خبرگزاری مهر، استاندار خراسان شمالی گفت: به منظور حمایت از کشاورزی صنعتی و گسترش صنایع روستایی، احداث شش هزار متر مربع واحد کارگاهی در این استان بر شرکت شهرکهای صنعتی خراسان شمالی واگذار شد.
ابوطالب شفقت افزود: طی دوسال گذشته در این استان برنامه ویژهای جهت توسعه بخشها و دهستانها اجرا شده که با احداث واحدهای کارگاهی در این مناطق سرعت اجرای این برنامهها افزایش مییابد.
وی اضافه کرد: بر اساس پیش بینیهای انجام شده این شرکت در 12 بخش و دهستان استان به میزان شش هزار متر مربع واحد کارگاهی احداث خواهد کرد.
153 هزار دانش آموز خراسان شمالی در اردوهای آموزش و پرورش شرکت کردند
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: 153 هزار و 209 نفر از دانش آموزان این استان در سال تحصیلی 91-90 به اردوهای درون و برون استانی اعزام شدند.
محمدرضا رحیمی گفت: برای شرکت کنندگان در این اردوها، سه هزار و 69 برنامه به اجرا درآمد.
وی افزود: 72 هزار و 883 نفر از این دانش آموزان از بجنورد، 29 هزار و 179 نفر از اسفراین،12 هزار و 685 نفر از شیروان، 12 هزار و 45 نفر از جاجرم، شش هزار و 733 نفر از فاروج، چهار هزار و 912 نفر از راز و جرگلان، سه هزار و 15 نفر از گرمه و هزار و 369 نفر از منطقه بام و صفی آباد در این اردوها شرکت کردهاند.
سمپاشی و تله گذاری برای کنترل آفت ابریشم باف در جنگلهای خراسان شمالی
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی اعلام کرد: آفت ابریشم ناجور که مناطقی از جنگلهای این استان را دربر گرفته بود از حالت طغیان خارج شد.
موسی صابری افزود: این آفت اکنون غالبا در سن سه الی چهار لاروی است که در صورت مهار نشدن و از بین نرفتن خسارت اقتصادی زیادی به بار خواهد آورد.
وی افزود: چهار هزار و 500 هکتار از جنگلهای هیرکانی خراسان شمالی به این آفت آلوده شده است.
صابری گفت: با آموزش 30 نیروی محلی، 15 گروه برای اجرای دو مرحله عملیات تله گذاری و سمپاشی با مواد بیولوژیک در مناطق آلوده به این آفت آماده شدهاند.


نظر شما