به گزارش خبرنگار مهر، در این بخش علاوه بر فورمن سینماگرانی هم که تحت تاثیر از وی بودهاند، دیده شدهاند از جمله یرژی منزل در مقالهای جداگانه مورد مطالعه قرار گرفته است.
مطالب این بخش به قلم همایون خسروی دهکردی، بهروز سلطانزاده، حسین مهکام، میلاد روشنیپایان، شهریار وقفیپور، مهدی میرمحمدی، رضا مولایی، رضا غیاث، شهریار خلفی، کاوه مهتدی، مسعود حقیقتثابت، محمد فرقدانی، کیوان پاکفر، هدا بیتمشعل و امیرحسین سیادت است.
در بخش سینمای ایران با محور پردازش و نمایش شخصیت، میزگردی با حضور جواد طوسی، داریوش مهرجویی، گلاب آدینه و لیلا حاتمی برگزار شده که متن کامل صحبتهای این چهرهها آمده است.
در بخش مطالب آزاد، نقد لری «مکمورتری» بر کتاب «فمینیست تصادفی» که عنوان آن «چگونه الیزابت تیلور وجدان ما را بیدار کرد ولی زیبایی او ما را بیش از حد منفک کرده بود» است، با ترجمه گلی امامی آمده است.
زندگی پازولینی، در گذر از ادبیات به سینما هم عنوان مطلبی است از آناماریاموتاکی با ترجمه آنتونیا شرکا.
این نشریه همچنین با بهمن شعلهور مصاحبه کرده که تیتر آن، این است: «من در ادبیات به لقمه یزرگ معتقدم». گفتگو با محمد صنعتی درباره جهان داستانی با عنوان «ما سوژههای جهان صامتیم» از دیگر مطالب سینما و ادبیات است.
در شماره تازه «سینما و ادبیات» مطالب متنوع دیگری اعم از شعر و داستان و ترجمه به قلم چهرههایی مانند فریبا وفی، علیاصغر حداد، لادن نیکنام، احمد اخوت، جعفر مدرس صادقی، حسین پاینده، شاپور جورکش، ابوتراب خسروی، محمدعلی سپانلو، عباس عبدی، مهدی غبرائی، قاسم کشکولی، محمود کیانوش، حافظ موسوی، علی عبداللهی و سهیل سمی آمده است.
این نشریه 225 صفحهای با بهای 3800 تومان به روی دکههای روزنامهفروشی آمده است.
نظر شما