حسن عنایتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از مجموع 239 هزار هکتار اراضی شالیزاری مازندران در سال زراعی جاری بیش از 35 هزار و 173 هکتار بصورت مکانیزه و 203 هزار هکتار بصورت سنتی نشا شده است.
وی درصد نشا مکانیزه به مجموع نشا را 14.7 درصد عنوان کرد و گفت: درصد نشا مکانیزه اراضی شالیزاری مازندران در سال زراعی گذشته حدود 10.5 درصد بود.
عنایتی گفت: تا ششم تیرماه سالجاری مبارزه بیولوژیک نسل اول ساقه خوار در اراضی شالیزاری استان در سطح 26 هزار هکتار، مبارزه بیولوژیک نسل دوم ساقه خوار در سطح 19 هزار و 800 هکتار، مبارزه شیمیایی نسل اول ساقه خوار در سطح 57 هزار هکتار، مبارزه با بلاست برگ در سطح 33 هزار هکتار، مبارزه با بلاست خوشه در سطح سه هزار و 600 هکتار و مبارزه با سایر بیماریها در سطح چهار هزار و 625 هکتار انجام شد.
وی افزود: با توجه به جلو بودن فصل زراعی جاری، پیش بینی می شود اولین برداشت برنج استان حدود 20 تیرماه امسال آغاز که بلافاصله نشا مجدد شروع خواهد شد.
نظر شما