پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۳۹

براتی سده:

12 میلیون نفر تا پایان سال در زمینه اعتیاد آموزش پیشگیرانه فرامی گیرند

12 میلیون نفر تا پایان سال در زمینه اعتیاد آموزش پیشگیرانه فرامی گیرند

اراک - خبرگزاری مهر: معاون پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور گفت: یکی از رویکردهای پیشگیری از اعتیاد رویکرد اجتماع محور است که براساس آن تا پایان سال جاری 12 میلیون نفر در زمینه اعتیاد آموزش پیشگیرانه فرامی گیرند.

فرید براتی سده ظهر چهارشنبه در حاشیه همایش ملی(علمی تخصصی) مددکاری اجتماعی و سلامت اجتماعی خانواده  در پاسخ به خبرنگار مهر گفت: یکی از رویکردهای پیشگیری از اعتیاد رویکرد اجتماع محور است که براساس آن تا پایان سال جاری 12 میلیون نفر در زمینه اعتیاد آموزش پیشگیرانه می آموزند.

وی با اشاره به اینکه اعتیاد به عنوان مهمترین آسیب و نیز کنترل آسیب دیده های آن از دغدغه های اصلی سازمان بهزیستی است، گفت: در سال گذشته شش میلیون و 100 هزار نفر در کشور در زمینه اعتیاد آموزش دیدند.

وی با بیا ن اینکه در راستای آموزش های اجتماع محوراعتیاد در حال حاضر هفت هزار تیم در کشوروجود دارد، اظهار داشت: طبق برنامه پنجم هر سال باید تعداد افراد آموزش یافته در این زمینه بیشتر شوند که با توجه به آمار هشت درصدی سال گذشته این آمار باید در سالجاری به 16 درصد یعنی حدود 12 میلیون نفر برسد.

براتی سده درخصوص این طرح گفت: طرح آموزش اجتماع محور در مراکزی چون دانشگاه ها، مدارس، کارخانه ها و ادارات اجرا می شود. در این طرح نمایندگانی از شاغلین آن بخش داوطلبانه  تیم هایی را تشکیل داده و آموزش های لازم را دیده و سپس به عنوان نمایندگان بهزیستی در آن دانشگاه، مدرسه یا اداره به آسیب شناسی و ارائه پروژه جهت پیشگیری و کاهش آسیب اعتیاد می پردازند.

وی اضافه کرد: بهزیستی به عنوان سازمانی که وظیفه پیشگیری  و درمان آسیب های اجتماعی را بر عهده دارد، برنامه های خود را در سطح ملی به اجرا در می آورد.

براتی سده با تاکید بر اینکه سازمان بهزیستی بیش از 80 درصد بار آموزشی  در زمینه پیشگیری را بر عهده دارد، اظهار کرد: در این خصوص آموزش در سطح عمومی جهت ارتقای جامعه ضروری است  و طبق برنامه های مدون هر ساله باید دو میلیون نفر در این راستا مورد آموزش های لازم قرار گیرند.
 
وی گفت: طبق برسی های انجام شده در حال حاضر بیش از 20 میلیون خانوار در کشور وجود دارد و با توجه به اهمیت و جایگاه خانواده در فرهنگ و مذهب ما، آسیبهای آن مورد توجه و تعداد اندک خانواده های آسیب دیده باید کمک و کنترل شوند.
کد خبر 1653421

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha