پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ مرداد ۱۳۹۱، ۱۰:۰۰

نادری به مهر خبر داد؛

همکاری وزارت راه و شهرسازی برای تاسیس موسسات آموزش عالی غیردولتی

همکاری وزارت راه و شهرسازی برای تاسیس موسسات آموزش عالی غیردولتی

مدیر کل دفتر آموزشهای آزاد وزارت علوم نحوه همکاری وزارت راه و شهرسازی برای تأسیس موسسات آموزش عالی غیردولتی را اعلام کرد.

غلامعلی نادری در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت همکاری وزارت راه و شهرسازی با موسسات غیردولتی غیرانتفاعی برای ساخت و راه اندازی ساختمان این موسسات، اظهار داشت: طی تفاهم نامه ای، سازمان زمین شهری 10 درصد بهای زمین را به صورت نقدی و مابقی را ظرف مدت 20 سال به صورت قسطی دریافت می کند.

وی درباره سایر منابع تامین مالی موسسات گفت: دریافت وام از بانکهای عامل، معرفی به سازمان زمین شهری برای دریافت تخفیف و وامی که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در اختیار این موسسات قرار می دهد، راههای دیگر تامین منابع مالی موسسات است.

به گفته این مقام مسئول در وزارت علوم، وامی که وزارت علوم در اختیار موسسات مذکور قرار می دهد در سالهای اخیر با بهره 4 درصد در نظر گرفته شده است.

نادری خاطرنشان کرد که بهره این وام در سالهای گذشته با میزان بهره 12 درصد بود.
 

کد خبر 1655082

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha