پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۸ مرداد ۱۳۹۱، ۱۰:۳۳

با صدور بیانیه:

دانشگاه آزاد قزوین کشتار مسلمانان میانمار را محکوم کرد

دانشگاه آزاد قزوین کشتار مسلمانان میانمار را محکوم کرد

قزوین- خبرگزاری مهر: دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت کشتار وحشیانه مسلمانان میانمار، از جوامع بین‌المللی خواستار پایان بخشیدن به این جنایات شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین آمده است: تلاش‌های بشر برای استقرار صلح و تساوی حقوق بشرراه به جایی نبرده زیرا نسل‌ کشی در قرنی که دانش بشر هر روز فزونی می‌یابد تا جهانی عاری از آسیب‌های طبیعی را به ارمغان آورد عاجزانه به کشتار بی‌رحمانه زنان و مردان و کودکان بی‌گناه نظاره می‌کند.

در ادامه این بیانیه آمده است: در بن ‌بست انسانیت ظاهرا جهان بر جسد صلح ایستاده و کشتار مسلمانان میانمار را می ‌نگرد و دهکده جهانی که به آشتی تمدن‌ها می‌اندیشید، بیراهه‌ای به نام وحشی‌گری را برگزیده و در تیررس نگاه رسانه‌هایی که آزادی و حقوق بشر را نعره می‌کشند در برابر سلب حقوق انسانی مسلمانان میانمار که تنها جرمشان مسلمانی است، سکوت کرده و کور سوی امیدی برای خاموشی شعله‌های خشم و نفرت بوداییان متصور نیست.

دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن محکوم کردن این کشتار وحشیانه از جوامع بین‌المللی خواستار پایان بخشیدن به این جنایات شده است.

کد خبر 1668491

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha