۲۲ مرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۵۸

توسلی به مهر خبر داد:

اهدا 826 واحد خون در شبهای قدرتوسط شهروندان شیرازی

اهدا 826 واحد خون در شبهای قدرتوسط شهروندان شیرازی

شیراز- خبرگزاری مهر: مدیرکل انتقال خون فارس گفت: شهروندان همنوع دوست شیرازی در شبهای قدر سال جاری با حضور در پایگاه های سیار انتقال خون 826 واحد خون به بیماران نیازمند اهداکردند.

دکترعلی رضا توسلی در گفتگو با خبرنگار مهراظهار داشت: امسال برای اولین باراز 19 تا 25 ماه مبارک رمضان دو پایگاه سیار توسط انتقال خون فارس در حرم سید علاالدین حسین(ع) و کوی دانشگاه شیراز مستقر شد.

وی اضافه کرد: در کنار این دو پایگاه سیار مرکز نمازی و قوامین نیز به صورت شبانه روزی آماده گرفتن خون از شهروندان هم نوع دوست شیرازی بودند.

مدیرکل انتقال خون فارس ضمن ابرازخرسندی از استقبال مناسب مردم بیان داشت: از 19 رمضان تا امروز 1548 نفر از شهروندان شیرازی با حضور در پایگاههای ثابت وسیارانتقال خون، عصار حیات بخش جان خود را به بیماران نیازمند اهدا کردند که این تعداد نسبت به سال گذشته 154نفر افزایش داشته است.

توسلی درادامه میزان اهدا خون در ماه رمضان سال جاری را نسبت به زمان مشابه سال گذسته مناسب تر دانست وافزود: شهروندان شیرازی در ایام شب های قدردر کنار انجام اعمال دینی خود به فکر بیماران نیازمند بودند که این موضوع باعث افزایش ذخیره خون در انتقال خون فارس شد از این رو فعالیت صورت گرفته بسیار ارزشمند است.

وی همچنین ازکارکنان سازمان انتقال خون فارس که درایام شب های قدر به صورت شبانه روزی آماده خون گیری از شهروندان شیرازی بودند نیز تقدیر کرد.

مدیرکل انتقال خون فارس سپس بیان داشت: امیدوارم مردم در ایام باقی مانده از ماه رمضان بویژه در تعطیلات عید فطر نیز برای اهدا خون به پایگاه های انتقال خون سراسراستان فارس مراجعه کنند زیرا که تجربه ثابت کرده در این ایام احتیاج بیماران به خون بیشترمی شود.

توسلی اظهار امیدواری کرد که با همکاری وحمایت رسانه های استان فرهنگ انتقال خون درمیان مردم ارتقاء یابد تا بدین وسیله بیماران بیشتری با دریافت عصاره حیات بخش جان(خون) از بستر بیماری رها شوند.

کد خبر 1671335

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha