۲۸ مرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۴۲

ناصری:

نفرات برتر رقابت‌های شطرنج جام قدس خراسان شمالی مشخص شدند

نفرات برتر رقابت‌های شطرنج جام قدس خراسان شمالی مشخص شدند

بجنورد - خبرگزاری مهر: مسئول کمیته مسابقات، لیگ و داوران هیئت شطرنج خراسان شمالی گفت: نفرات برتر رقابت‌های شطرنج جام قدس استان مشخص شدند.

نورالله ناصری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مسابقات شطرنج جام قدس جمعه شب در بجنورد و جاجرم برگزار شد.

وی افزود: در رقابت‌های شطرنج جام قدس بانوان خراسان شمالی که به میزبانی بجنورد و در محل خانه شطرنج استان برگزار شد، شیده فدایی با کسب 5 امتیاز به مقام قهرمانی دست یافت.

ناصری اضافه کرد: در این رقابت‌ها مهیا حمیدی با کسب 4 امتیاز در رده دوم قرار گرفت و عسل خوشی نیز با 2 امتیاز در جایگاه سوم ایستاد.

این مسئول اظهار داشت: همچنین در دیگر رقابت جام قدس در خراسان شمالی مسابقه شطرنج آقایان بین شهرستان‌های گرمه و جاجرم با شرکت 15 شطرنج باز برگزار شد.

ناصری تصریح کرد: در این رقابت که به میزبانی جاجرم و در محل سالن پویای آموزش و پرورش این شهر برگزار شد، محسن نوری با کسب 6 امتیاز به مقام قهرمانی دست یافت.

وی افزود: همچنین مهدی بابایی با 5 امتیاز در رده دوم قرار گرفت و علی نجاری و مجید محولتی نیز با 4 امتیاز به طور مشترک در جایگاه سوم ایستادند.

کد خبر 1675981

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha