به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، مجموعه اين قرآنها كه به قلم نسخ ريحاني در 711 ه.ق توسط ((اشرف بن مرتضي حسيني دامغاني)) كتابت شده است يكصد سال بعد ، قطب الدين محمد بن اسماعيل بن احمدبن اسماعيل بن محمد بن اسماعيل بن محمد بن المطهربن احمد الجامي، آنها را وقف مزار شيخ الاسلام احمد نموده است.
اين گزارش حاكي است جلد اين قرآنها ، چرمي تيماج صنوبي، در طنبلدار بوده و بر روي كاغذ خراساني آهار مهره در قطع وزيري بزرگ تحرير شده است و از ديدگاه هنري ،تزئينات اين قرآنها،مجدول،مذهب سرلوح،كتيبه،مذهب محرر،شمسه طلائي و... است كه با رنگهاي طلايي ،لاجوردي،زرد ريوندي قرمز يا شنجرفي و رنگ سبز زنگاري مزين گرديده است .
مرمت اين دو جزء توسط كارشناسان بخش مرمت اسناد و نسخ خطي سازمان در مدت يكسال به انجام رسيده است و از آسيبهاي وارده به آن اسيديته شدن بافت كاغذها ورشد عوامل بيولوژيكي بوده است.
دو جزء از مجموعه سي جزء قرآن خطي موقوفه مزار شيخ احمدجان مرمت گرديد.
نظر شما