محمد رضا شعبانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار اشت: مازندران رتبه نخست مرکبات تولید کشور را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به اینکه یک ملیون 850 هزار تن مرکبات سالانه در استان تولید می شود افزود: مازندران رتبه نخست تولید مرکبات کشور را عهده دار است.
رئیس اتحادیه باغداران مازندران به طرح خرید و ذخیره سازی میوه برای تنظیم بازار اشاره کرد و گفت: تامین میوه شب عید و ایام پیک مصرف توسط این اتحادیه در سطح کشور صورت می گیرد.
شعبانی با بیان اینکه 120 واحد سورتینگ ذخیره سازی مرکبات را بری تنظیم بازار انجام می دهند افزود: طرح خرید و ذخیره سازی برای تنظیم بازار با 50 هزار تن ذخیره سازی اجرایی می شود.
وی افزود: برخی از باغداران دارای انبار فنی در داخل باغات بوده و محصولات را در داخل انبار نگهداری می کنند و به مرور وارد بازارخواهند کرد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در حمل و نقل و بازاریابی خارج کشور مشکل داریم افزود: باید از طرف دولت به تولید کنندگان وصادر کنندگان و تجار حمایت لازم صورت گیرد.
شعبانی افزود: پرداخت تسهیلات با سود کلان در بخش کشاورزی صورت می گیرد و کشاورزان سود کلانی را به بانک پرداخت می کنند.
وی با اشاره به اینکه صندوق توسعه بخش کشاورزی باید نیاز این بخش را برآورده ساز افزود: برای خرید محصولات کشاورزی باید این صندوق تقویت شود.
شعبانی با بیان اینکه 85 درصد از هزینه آبیاری قطره ای را دولت با تسهیلات پرداخت می کند افزود: این کار می تواند به تولید کیفی محول در استان کمک کند.
وی گفت: ما در حال حاضر در بخش پرداخت مالیات با مشکل مواجه هستیم و در موقع دریافت مالیات باغداران را به عنوان کشاورز محسوب نمی شوند و مالیات گزافی دریافت می کنند


نظر شما