پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۹ شهریور ۱۳۹۱، ۱۸:۴۸

کرمی:

۲۸ طرح در بروجن در فهرست طرح های مهر ماندگار قرار گرفت

۲۸ طرح در بروجن در فهرست طرح های مهر ماندگار قرار گرفت

شهرکرد - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان بروجن از قرارگیری ۲۸ طرح این شهرستان در فهرست طرح های مهر ماندگار خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فتاح کرمی گفت: تمامی طرح های مهر ماندگار تا پایان دولت دهم به پایان می رسند.

وی تأکید کرد: تکمیل بیمارستان ۲۲۰ تخت خوابی بروجن، سالن ورزشی تارتان، اجرای طرح انتقال آب بن - بروجن، طرح های فولاد یک میلیون تنی چهارمحال و بختیاری و فولاد صبا از مهم ترین طرح های مهر ماندگار شهرستان بروجن هستند.
 
کرمی افزود: تا نیمه دوم مهر امسال، پیشرفت فیزیکی طرح های مهر ماندگار شهرستان بروجن به ۶۰ تا ۷۰ درصد می رسد.
 
وی تصریح کرد: با توجه به بررسی های موجود، روند اجرایی طرح های مهر ماندگار در چهارمحال و بختیاری نسبت به برنامه ریزی های زمان بندی شده مطلوب است.
 
جمعیت چهارمحال و بختیاری۸۹۵ هزار نفر است

معاون برنامه ریزی استاندار چهارمحال و بختیاری جمعیت استان را افزون بر ۸۹۵ هزار نفر برشمرد.
 
حمید رضا فروزنده گفت: طبق آخرین نتایج سرشماری کشور در سال ۹۰، جمعیت چهارمحال و بختیاری ۸۹۵ هزار و ۲۶۳ نفر اعلام شده است.
 
وی تأکید کرد: از این تعداد ۴۵۰ هزار نفر را مردان و بقیه را زنان تشکیل می دهند.
 
فروزنده افزود: افزون بر ۶۲ هزار نفر از جمعیت چهارمحال و بختیاری در رده سنی۱۵ تا ۲۴ سال هستند.
 
وی از کاهش نرخ رشد جمعیت چهارمحال و بختیاری در سال ۹۰ نسبت به سال ۸۵ خبرداد و افزود: نرخ رشد جمعیت استان در سال ۸۵ برابر 1.25درصد بوده و در سال ۹۰ معادل ۸۶ صدم درصد کاهش پیدا کرده است.
 
معاون برنامه ریزی استاندار چهارمحال و بختیاری سهم جمعیتی استان نسبت به جمعیت کل کشور، در سال ۹۰ را با کاهش مواجه اعلام و تصریح کرد: در سال ۸۵ مردم این استان 1.22 درصد از جمعیت کشور را تشکیل می داده که در سال ۹۰ این رقم به 1.19درصد کاهش پیدا کرده است.
 
وی ۵۸ درصد جمعیت چهارمحال و بختیاری را شهرنشین دانست و گفت: افزون بر ۵۲۱ هزار نفر از جمعیت این استان در شهرها ساکن هستند.
 
یادواره شهدای شهرستان شهرکرد برگزار می شود
 
فرماندار شهرستان شهرکرد از برگزاری یادواره شهدای این شهرستان خبرداد
 
مراد کاظمی گفت: یادواره شهدای شهرستان شهرکرد اسفند امسال برگزار می شود.
 
وی تأکید کرد: برگزاری این یادواره، برای آمادگی بیشتر به منظور برگزاری کنگره شهدای استان چهارمحال و بختیاری مفید است.
 
کاظمی افزون بر نیمی از شهدای چهارمحال و بختیاری را متعلق به شهرستان شهرکرد دانست و افزود: از دو هزار و ۴۰۰ شهید استان، هزار و ۳۴۸ شهید متعلق به شهرستان شهرکرد است.
 
وی تصریح کرد: از تمامی ظرفیت های موجود در شهرستان شهرکرد برای برگزاری با شکوه یادواره شهدا استفاده و بهره گیری می شود.
 
زیرساخت ها و امکانات مورد نیاز احداث مجتمع پتروشیمی لردگان فراهم شد

فرماندار شهرستان لردگان از فراهم شدن زیرساخت ها و امکانات مورد نیاز احداث مجتمع پتروشیمی لردگان خبرداد.
 
علی زاهدی گفت: ساخت پتروشمی لردگان همزمان با احداث پتروشیمی زنجان و گلستان آغاز شده که روند پیشرفت فیزیکی این مجتمع در بخش های مختلف به ویژه خرید تجهیزات، جلوتر از دو مجتمع دیگر است.
 
وی تأکید کرد: اجرای ساختمان های پست برق اوره، پست برق آمونیاک، اتاق فرمان مرکزی و انبار اوره در مجتمع پتروشیمی لردگان به پایان رسیده و ساختمان های کمپرسورها، ریفرمر، مرکز اوره و فاز دوم انبار اوره در حال اجراست.
 
زاهدی افزود: بیشتر تجهیزات مورد نیاز این پروژه تخلیه شده یا در حال تخلیه است.
 
وی تصریح کرد: روزانه ۱۰ تا ۲۰ محموله، تجهیزات مورد نیاز پروژه یاد شده را در سایت آن تخلیه می کنند.
 
جذب تسهیلات بخش کشاورزی شهرستان فارسان تا پایان شهریور ضروری است

فرماندار شهرستان فارسان از تصویب هفت طرح کشاورزی در این شهرستان خبرداد و گفت: جذب تسهیلات بخش کشاورزی تا پایان شهریور امسال ضرورت دارد.
 
بهروز مردانی نژاد گفت: این طرح ها شامل پرورش قارچ خوراکی، احداث استخر ذخیره آب، مرغ داری و بسته بندی علوفه هستند.
 
وی تأکید کرد: برای طرح های یاد شده بیش از ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی برآورد شده است.
 
مردانی نژاد افزود: جذب تسهیلات بخش کشاورزی تا پایان شهریور امسال ضرورت دارد.
کد خبر 1692869

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha