به گزارش خبرگزاري "مهر"، لاريجاني بيش ازظهر چهارشنبه در ادامه سفر به استان آذربايجان شرقي وارد «آذرشهر» شد و در ميان استقبال پر شور و صميمي مردم اين شهر در مسجد «حسينآباد» به تشريح برنامهها و ديدگاههاي خود در خصوص مديريت اجرايي كشور پرداخت.
وي در آغاز سخنان خود، « آذرشهر» را محل ظهور مفاخر بزرگ علمي، سياسي و فرهنگي ايران توصيف كرد و گفت: آذرشهر داراي پيشينه اي قوي از علم و دانش و مبارزات انقلابي است و نام شهيد آيت الله مدني و آيت الله غفاري همچنان در ميان شهداي اسلام و انقلاب ميدرخشد و اين افتخاري بزرگ براي فرهيختگان، علما، صاحبنظران و مردم آذرشهر است.
كانديداي احتمالي نهمين دروه انتخابات رياست جمهوري با تاكيد بر اينكه در سياستهاي كلي و برنامهريزيها، مشكل عمدهاي وجود ندارد گفت : ما مديران كارآمدي ميخواهيم كه سياستهاي كلي و برنامه هاي مدون توسعه كشور را به درستي اجرا كنند.
دكترلاريجاني با بيان اين مطلب كه قوانين و برنامههاي تدوين شده براي توسعه كشور نسبتا مناسب است، افزود : قانون برنامه سوم از جمله قوانين مناسب براي پيشرفت و توسعه اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي كشور بود اما در پايان اجراي اين برنامه شاهد هستيم تنها 50 درصد از اهداف آن محقق شده است. اگر مديران لايق، دلسوز و كارآمد، اجراي اين برنامه را عهدهدار بودند رشد تورم و بيكاري مهار شده بود و رشد نقدينگي به جاي 15 درصد به 30 درصد نمي رسيد.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاكيد بر لزوم خاتمه بخشيدن به نظريهپردازي و شعار دادن گفت: ما در آينده، دولتي عملگرا مي خواهيم.
دكتر لاريجاني همچنين براي تحقق خواسته هاي مقام معظم رهبري گفت : تكرار فرمايشات ايشان دردي را دوا نمي كند و بايد به دنبال اجراي رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب باشيم، اما ميبينيم به محض نامگذاري و يا اظهارنظري از طرف ايشان، مسئولان تنها اين سخنان را تكرار ميكنند و يا ستادهاي پر حجم و كم بازدهاي تشكيل ميدهند، اما از عمل خبري نيست.
وي مبارزه با مفاسد اقتصادي، مقابله با فقر و فساد و تبعيض را در صورت وجود يك اراده قوي در مديران پيچيده ندانست و در اينباره گفت : در مبارزه با مفاسد اقتصادي بايد شفاف و بيملاحظه عمل كرد و مفسدان اقتصادي را از طريق رسانههاي عمومي به مردم معرفي كرد.
دكتر لاريجاني تاكيد كرد: به عنوان نماينده رهبر معظم انقلاب در شوراي عالي امنيت ملي تصريح ميكنم معرفي مفسدان اقتصادي به مردم هيچ مشكل امنيتي بوجود نميآورد و به نظام نيز ضربهاي وارد نميشود زيرا معتقدم دندان فاسد بايد كنده شود تا ديگر اجزاي بدن سالم بماند.
كانديداي احتمالي نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري با تاكيد بر اينكه مديريت اجرايي كشور بايد نگاه خود را به مردم اصلاح كند، اظهار داشت: اينكه فقط در زمان انتخابات و يا راهپيمايي، مردم را هميشه در صحنه و موثر در نظام خطاب كنيم اما در برآوردن مطالبات آنان تعلل كنيم، صحيح نيست. بايد به مردم اعتماد كنيم به آنان شخصيت بدهيم تا آنان به تاثير حضور و نقش خود در تصميمگيريهاي كشور اميدوار شوند.
دكتر لاريجاني كه سخنانش با شعارهاي مردم تاييد ميشد افزود : هيچ مدير سياسي حق فعاليت اقتصادي ندارد و اين عادلانه نيست كه يك مدير با استفاده از رانتهاي سياسي و اطلاعاتي كه در اختيار دارد با ساير توليد كنندگان رقابت كند.
اين گزارش ميافزايد: پيش از سخنان دكترلاريجاني، سيد محمدرضا ميرتاجالديني نماينده تبريز در مجلس هفتم و ربيس شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب اسلامي در استان آذربايجان شرقي در سخنان كوتاهي اهميت نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري را يادآور شد و بر لزوم مشاركت حداكثري مردم در اين انتخابات تاكيد كرد.
ميرتاجالديني، دكتر لاريجاني را شخصيتي متفكر، انديشمند و صاحبنظر در مسايل سياست داخلي و خارجي و امور فرهنگي و اجتماعي توصيف كرد و گفت : با سابقه و تجربه مديريتي كارآمد و مقتدري كه از ايشان سراغ داريم، ميتوانند مديريت اجرايي كشور را متحول كند.


نظر شما