۱۰ مهر ۱۳۹۱، ۹:۲۳

در آستانه دیدار با گیتی پسند/

بازیکنان تیم فوتبال نفت و گاز گچساران شارژ روحی شدند

بازیکنان تیم فوتبال نفت و گاز گچساران شارژ روحی شدند

گچساران - خبرگزاری مهر: در آستانه برگزاری دیدار تیمهای فوتبال نفت و گاز گچساران و تیم فوتبال گیتی پسند اصفهان، نفتی ها شارژ روحی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، یکشنبه شب ضیافت شامی از سوی مدیرعامل شرکت نفت و گاز گچساران برای بازیکنان نفت برگزار شد تا نفتی ها با روحیه ای دو چندان به استقبال هفته سوم لیگ دسته دو فوتبال کشور بروند.

دراین مراسم که در مجموعه فرهنگی و ورزشی نفت و با حضور شهردار گچساران، رئیس امور ورزش و جوانان و جمعی از مدیران شرکت بهره برداری نفت و گازگچساران برگزار شد، مدیر عامل این شرکت گفت: شرکت نفت گچساران نگاه ویژه ای به رشد ورزش به خصوص ورزش فوتبال دارد.

غلامرضا پاکدل افزود: برای صعود تیم فوتبال نفت و گاز گچساران به لیگ دسته اول از هیچ کوششی فروگذاری نخواهیم کرد.

استقبال از تیم های نفت مطلوب نیست

وی استقبال کم از بازی تیم های نفتی در کشور را یکی از مشکلات این تیمها عنوان کرد و اظهار داشت: این نقیصه را می توان با بازیهای تماشاگرپسند و نتایج خوب برطرف کرد.

پاکدل همچنین یادآور شد: هم اکنون بازیکنان بسیار با ارزشی از شهرستان گچساران در تیمهای لیگ برتر کشور بازی می کنند که این لزوم توجه بیشتر به فوتبال گچساران را گوشزد می کند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز گچساران در ادامه حضور غیرورزشی ها در ورزش را مانعی برای توسعه آن عنوان کرد و بیان داشت: باید از ورزشکاران و پیشکسوتان ورزشی در تصمیم گیری ها بیشتر استفاده شود.

وی همچنین از بازیکنان خواست از ورود به مسائل حاشیه ای پرهیز کنند و فوتبالی همراه با اخلاق به نمایش بگذارند.

تیم فوتبال نفت و گاز گچساران عصر امروز در هفته سوم لیگ دسته دوم کشور میزبان تیم گیتی پسند اصفهان است.

نفتی ها در هفته دوم این رقابتها شهرداری لنگرود را شکست داده بودند.

کد خبر 1709164

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha