۱۰ مهر ۱۳۹۱، ۹:۴۹

معاون وزیر علوم:

بزرگترین مرکز المپیاد علمی کشور در همدان ساخته می شود

بزرگترین مرکز المپیاد علمی کشور در همدان ساخته می شود

همدان - خبرگزاری مهر: معاون اداری مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: به پیشنهاد رئیس دانشگاه بوعلی سینا و موافقت دولت بزرگترین مرکز المپیاد علمی کشور به منظور برگزاری کنفرانس های عملی و بین المللی با اعتباری قریب به 40 میلیارد تومان در این دانشگاه ساخته می شود.

علی‌اکبر متکان در حاشیه مراسم بهره برداری از هفت پروژه عمرانی دانشگاه بوعلی سینا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دانشگاه بوعلی سینا در چهار سال اخیر در توسعه فضاهای فیزیکی و ایجاد بستر مناسب علمی از جمله تأسیس آزمایشگاه، خوابگاه، باشگاه ورزشی و توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی رتبه اول تا سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

وی تأکید کرد: اگر روند توسعه فضاهای فیزیکی و افزایش رشته های تحصیلات تکمیلی این گونه ادامه داشته باشد دانشگاه بوعلی سینا جزو پنج دانشگاه برتر کشور مطرح خواهد بود.

وی درباره پروژه های عمرانی و آموزشی استان همدان عنوان کرد: امروز حدود هشت هزار مترمربع بنا در قالب هفت پروژه آموزشی و دانشگاهی معادل هفت میلیارد و 300 میلیون تومان به بهره برداری رسید.

رشته های دانشگاهی بر اساس پتانسیل مناطق و محیط افزایش می یابد

معاون اداری مالی وزارت علوم در رابطه با چگونگی افزایش رشته های دانشگاهی عنوان کرد: به زودی سند توسعه آموزش عالی جمهوری اسلامی مبتنی بر آمایش سرزمین تحویل شورای انقلاب فرهنگی می شود و رشته ها براساس پتانسیل مناطق و محیط افزایش یابد.

وی با بیان اینکه ایران از نظر رتبه علمی، جایگاه شانزدهم دنیا را دارد، افزود: در دو سال گذشته هفت هزار مجوز اساتید دکترا جذب شد و 12 هزار مجوز استخدامی از دولت برای اساتید گرفته شده است.

متکان تأکید کرد: اگر پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و دانش بنیان توسعه پیدا کنند دیگر نیازی برای جذب فارغ التحصیلان در مراجع اداری و دولتی وجود ندارد.

وی ادامه داد: با توجه به بودجه ای که دولت برای پارک های علم و فناوری در نظر گرفته است با علم و فناوری هایی که مبتنی بر دانش هستند زمینه کارآفرینی و اشتغال گسترده ای در کشور فراهم می شود.

بورسیه خارجی به دانشجویان داده نمی شود

وی در رابطه با بورسیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی عنوان کرد: از سال 1385 در ارتباط با بورس دانشجویان تحصیلات تکمیلی تغییرات اساسی صورت گرفت به طوری که دانشجویان متقاضی دکترا به علت وجود رشته مورد نظر تحصیلات عالیه آنها در کشور دیگر بورسیه خارجی داده نمی شود و فقط دوره های 6 تا 9 ماهه را برای کسب تجربه به خارج از کشور اعزام می شوند.

معاون اداری مالی وزارت علوم افزود: تنها در رشته هایی همچون نانو، مهندسی هوا و فضا و اکثر علوم دریایی دانشجویان متقاضی تحصیلات عالیه به خارج از کشور بورسیه می شوند.

وی در بخش دیگری عنوان دانشگاه تک جنسیتی را رد کرد و افزود: این دانشگاه ها به منظور ساماندهی فضای آموزشی براساس دستورالعمل شورای انقلاب فرهنگی راه اندازی شده اند چرا که در سال های اخیر رشد دانشجویان دختر 2 یا 3 برابر پسران بوده است و به عبارتی 65 تا 75 درصد نسبت به پسران است که برای ایجاد امنیت و اطمینان به خانواده ها دانشگاه های تخصصی تأسیس شدند.

کد خبر 1709172

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha