به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، آمریکا و کره جنوبی به توافقی رسیده اند که بر اساس آن برد موشک های بالستیک کره جنوبی برای مقابله با کره شمالی افزایش می یابد .
مقامات دو کشور با یکدیگر توافق کرده اند که با به روز کردن توافق سال 1979 برد موشک های کره جنوبی افزایش بیابد .
بر اساس توافقنامه سال 1979 که در سال 2001 به روز شده بود موشک های کره جنوبی نهایتا 300 کیلومتر برد داشته و وزن آن 500 کیلوگرم است و بر همین اساس در سالهای گذشته کره جنوبی بطور مرتب از واشنگتن می خواست تا امکان افزایش برد موشک های این کشور را فراهم کند.
برهمین اساس و به موجب توافق جدید دو کشور، برد موشک های بالستیک کره جنوبی به 800 کیومتر می رسد که بدین ترتیب تمام خاک کره شمالی در تیررس موشک های کر جنوبی قرار می گیرد.
در همین رابطه یک مقام دولتی کره جنوبی که خواست نامش فاش نشود به رویترز اعلام کرد که سئول نیازی به موشک هایی با برد 800 کیلومتر ندارد و برد 550 کیلومتری برای کره جنوبی کافی است.
بر اساس این توافق، وزن موشک های کره جنوبی نیز افزایش یافته و به یک هزار کلیوگرم می رسد.
بر اساس این گزارش، هر چند هدف اصلی از این توافق مقابله با موشک های کره شمالی اعلام شده، اما آمریکا با افزایش توان موشکی کره جنوبی نیم نگاهی نیز به محدود کردن توان نظامی چین دارد.
در همین راستا آمریکا علاوه بر به روز کردن قرارداد موشکی خود با کره جنوبی، خبر از استقرار یک سپر موشکی جدید در ژاپن داده و 12 فروند جنگنده جدید را نیز روانه جزیره اوکیناوا کرده است.
پیشتر روزنامه دیلی تلگراف از تصمیم آمریکا برای استقرار سیستم موشکی جدید در آسیا خبر داده و نوشته بود: تصمیم آمریکا برای استقرار سپر موشکی جدید در آسیا زمانی نهایی شد که اعلام گردید در تاریخ 24 جولای ارتش چین یک موشک بالستیک قاره پیما را که توانایی هدف قرار دادن هر شهری را در آمریکا دارد آزمایش کرده است.
نظر شما