پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ مهر ۱۳۹۱، ۱۹:۴۴

اخبار جنوب استان تهران/

تجمع فرهنگیان و دانش آموزان پاکدشت در دفاع از ساحت پیامبر(ص)

تجمع فرهنگیان و دانش آموزان پاکدشت در دفاع از ساحت پیامبر(ص)

جنوب استان تهران - خبرگزاری مهر: دانش آموزان و فرهنگیان شهرستان پاکدشت در اعتراض به فیلم موهن علیه پیامبر اعظم(ص)، تجمع اعتراض آمیز مقابل اداره آموزش و پرورش شهرستان پاکدشت برگزار خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دانش آموزان آموزشگاههای الغدیر، ائمه اطهار(ع)، امامت، شاهد مرضیه، معلم، شهیدقرچه لو و البرز ساعت 9 و سی دقیقه  روز چهارشنبه از مدارس خود حرکت خواهند کرد و پس از طی مسافتی مقابل اداره آموزش و پرورش تجمع می کنند.

گفتنی است، در این تجمع مسئولان محلی شهرستان به همراه مدیران تمام مدارس حضور خواهند یافت.

تابلوی یادبود شهدای محله کهریزک ورامین رونمایی شد

صبح امروز با حضور خانواده‌های معظم شاهد و مسئولان، تابلوی یادبود شهدای مسجد حضرت امام رضا (ع) محله کهریزک شهرستان ورامین رونمایی شد.

در این مراسم جمعی از خانواده‌ های معظم شاهد، حجت‌الاسلام سید محسن محمودی امام جمعه موقت و مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان تهران، جعفر اردستانی عضو شورای اسلامی شهر ورامین و بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج حر و جمعی از مسئولان شهرستان حضور داشتند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری ورامین در این مراسم طی سخنانی گفت: شهرداری ورامین بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر ورامین، طرح تهیه، چاپ و نصب تابلوی شهدای محلات و مساجد شهر ورامین را در دستور جدی کار خود داشته و هم اکنون نیز این روند به صورت موفقیت ‌آمیز ادامه دارد.

محمد راشدی تصریح کرد: تاکنون در پنج سال گذشته تابلوی شهدای محلات و مساجد شهر ورامین از جمله مسجد المهدی واقع در خیابان شهید کسائیان، مسجد باب ‌الحوائج واقع در کهنه گل، شهدای شهرک احمدیه و ... تهیه، چاپ و در جایگاه مناسبی در مساجد نصب شده است.

کد خبر 1713607

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha