۱۹ مهر ۱۳۹۱، ۱۵:۴۰

مدیرعامل جدید پارکها و فضای سبز شهرداری شیراز معرفی شد

مدیرعامل جدید پارکها و فضای سبز شهرداری شیراز معرفی شد

شیراز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل جدید سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری شیراز طی مراسمی با حضور شهردار این کلانشهر معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهردار شیراز در مراسم معارفه مدیر جدید سازمان پارکها و فضای سبز، گفت: تاکنون فضای سبز در موضع نگهداری و حفظ قدم برداشته و کمتر مباحث احداث و توسعه را مدنظر داشته است.

علی‌رضا پاک‌فطرت شیراز را شهری با اقلیم گرم و خشک معرفی و بیان کرد: مدیریت ستاد باغ‌ها باید با سازمان فضای سبز هماهنگ عمل کند، ما بیش از 200 هکتار باغ در تملک شهرداری داریم.

شهردار شیراز با بیان اینکه وظیفه اجرا باید به شهرداری‌های مناطق سپرده شده و سازمان فضای سبز بیشتر به مباحث کلان برنامه‌ریزی، مدیریتی و نظارتی اشتغال داشته باشد، لزوم توجه به توسعه فضای سبز با استفاده از درخت‌ها و گیاهان متناسب با اقلیم و آب و هوای این شهر را یادآور شد.

پاک‌فطرت با اشاره به اینکه چمن مناسب شهر شیراز نیست، لزوم توجه به انتخاب گیاهان و درختان در نقاط مختلف شهر و چگونگی کاشت و حفاظت از آنها را یادآور و متذکر شد: چرا باید هر سال تعداد زیادی پارک هزار یا دو هزار متری ایجاد کنیم، ما امکان ایجاد پارک‌های 30 یا 50 هکتاری را داریم، به جای آنکه سالانه 10 یا 20 پارک هزار یا دو هزار متری بسازیم، یک پارک 50 هکتاری ایجاد کنیم.

شهردار شیراز گفت: باید باغ‌هایی که در اختیار شهرداری است، با هزینه‌هایی اندک بهسازی شده و مورد استفاده عموم قرار گیرد.

وی با اشاره به طرح توسعه فضای سبز در کمربندی 13 هزار هکتاری اطراف شیراز، گفت: تمام این اراضی در حریم است و باید اسناد آنها به نام شهرداری شده و ضمن حفظ این اراضی از تخریب، برنامه توسعه فضای سبز در آن اجرا شود.

شهردار شیراز ستادباغ‌های قصردشت را جزئی از سازمان فضای سبز دانست و تاکید کرد: باید معماری فضای سبز را جدی بگیریم، درختان می‌تواند نمای زشت ساختمان‌ها را زیبا جلوه داده و منظری مناسب برای شهروندان ایجاد کنند.

وی با انتقاد از نبود هماهنگی بین سازمان‌های مختلف شهرداری شیراز گفت: کارگر پسماند زباله ناشی از پاکسازی جوی را به باغچه‌ها می‌ریزد و کارگر فضای سبز آن را به همراه باقیمانده‌های هرس درختان و کوتاه کردن چمن به جوی.

شهردار شیراز با اشاره به لزوم توجه به اقتصاد مقاومتی، تناسب بین نوع درخت، گیاه و گل کاشته شده در سطح شهر با اقلیم را یکی از راه‌های دستیابی به این مهم دانست و گفت: باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که پارک‌های ساخته شده اقتصادی باشد، چرا باید پارک را ما از پول مردم بسازیم و همسایه پارک مغازه برپا کرده از امکانی که فراهم شده بهره‌برداری کند.

پاک‌فطرت تصریح کرد: می‌توان هنگام ساخت پارکها با در نظر گرفتن چند مغازه که دارای طراحی مناسب و زیبا باشد، هزینه‌های حفظ و نگهداری فضای سبز را از محل واگذاری این اماکن تجاری تامین کرد.

در این مراسم با قدردانی از خدمات شش ساله شه‌زاد رونق‌زاده، مهرداد محمدی‌نیا به‌عنوان مدیرعامل جدید سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری شیراز معرفی شد.

پاک‌فطرت با تاکید برلزوم استفاده از تجارب مدیران شهرداری، گفت: فعلا رونق‌زاده به‌عنوان مشاور در کنار بنده حضور و فعالیت خواهد داشت.

کد مطلب 1716993

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha