پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ مهر ۱۳۹۱، ۱۶:۲۰

دادخواه خبر داد:

90 درصد جرائم کارفرمایان به تأمین اجتماعی اصفهان بخشیده می‌شود

90 درصد جرائم کارفرمایان به تأمین اجتماعی اصفهان بخشیده می‌شود

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیر کل بیمه تأمین اجتماعی استان اصفهان گفت:  90درصد جرائم کارفرمایان صنعتی، صنفی و کشاورزی تا پایان آذر ماه جاری در اصفهان به تأمین اجتماعی بخشیده می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر دادخواه ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار داشت: مدتی بود که کارفرمایان برای بخشودگی جرائم پیگیر این موضوع بوده که در مجلس شورای اسلامی در بودجه پیش بینی کرده و به استان‌ها ابلاغ کردند.

وی افزود:از فردا به مدت دوماه کارگاه های صنفی صنعتی و کشاورزی می‌توانند برای این امر به مراکز بیمه درمانی استانها مراجعه و آموزش لازم را ببینند.

مدیر کل تأمین اجتماعی استان اصفهان مدت زمان بخشودگی جرائم را از فردا و تا پایان آذر امسال 91 اعلام کرد و ادامه داد: کارفرمایان در این مدت فرصت دارند تا دی ماه جاری فرم را پر کرده و 90 درصد مشمول بخشودگی شوند.

وی تصریح کرد: دستورالعمل بخشودگی کارفرمایان صنفی،صنعتی و کشاورزی به سازمان تأمین اجتماعی صادر شده است که در راستای بند نه بودجه 91، بخشی از جرائم کارفرمایان صنفی، صنعتی، کشاورزی مشمول بخشش قرار می‌گیرد.

 دادخواه، ادامه داد: کارفرمایانی که در سنوات قبل حق بیمه بیکاری و 4 درصد مشاغل سخت و زیان‌آور را پرداخت کرده بودند هم می توانند از بخشش جرائم استفاده کنند.

حدود 60 درصد مردم استان اصفهان بیمه تامین اجتماعی هستند

وی تعداد بیمه شدگان را تا پایان شهریور 91، 940 هزار نفر بیمه شده اصلی و 167 هزار نفر مستمری بگیر اصلی دانست و گفت:2 میلیون و 950هزار نفر از جمعیت استان اصفهان بیمه هستند.

 مدیر کل تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه حدود 59.5 درصد مردم بیمه هستند، گفت: درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی استان اصفهان در سه بیمارستان و 28 درمانگاه انجام می‌شود.

وی در مورد بیمه قالیبافان اضافه کرد: قالیبافان در گذشته بیمه درمانی نداشتند که از ابتدای امسال این قالیبافان بیمه درمانی می‌شوند، به شرط اینکه کارت مهارت فنی و حرفه ای دریافت کنند.

 دادخواه، ادامه داد: در حال حاضر 30 هزار نفر تحت پوشش بیمه قالیبافان،2هزار نفر تحت پوشش بیمه بسیجیان با حق بیمه 26 درصد و یک هزار و 500 نفر از خادمان مساجد با شرط معرفی نامه از اداره کل اوقاف بیمه هستند.

وی وصول مطالبات تامین اجتماعی در 6 ماه اول سال 91 بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: استان اصفهان بر اساس ابلاغ به استان توانسته در این خصوص خوب عمل کرده و بحران برخی کارگاه‌ها را بر طرف کند.

 مدیر کل تأمین اجتماعی استان اصفهان تعداد مستمری بگیران مجموعه سازمان تأمین اجتماعی استان اصفهان را 167 هزار نفر و تعداد خانوار بازنشستگان را 400 هزار نفر دانست و اضافه کرد: تمامی حقوق و دیون را این خانواده‌ها دریافت و حتی حقوق یک ماه جلوتر پرداخت می‌شود.

حقوق دریافتی از بیمه از 400 هزار تومان تا 2 میلیون و 800 هزار تومان است

وی میانگین حقوقی دریافتی مستمری بگیران تامین اجتماعی را 600 هزار تومان دانست  و گفت: این حقوق از کف 400 هزار تومان تا سقف 2 میلیون و 800 است و 73 درصد از این حقوق‌بگیران میانگین حقوق 600 هزار تومان دریافت می‌کنند.

 دادخواه بابیان اینکه سال گذشته 10 هزار نفر بیمه کارگران ساختمانی شدند، افزود: سهمیه اصفهان در سال جاری 9هزار نفر بوده است که  پنج هزار مورد بیمه انجام و بقیه در آبان ماه  انجام می‌شود.

اتوبوسرانی بدهی 55 میلیارد تومانی خود راپرداخت نکرده است

وی در مورد وضعیت بدهی اتوبوسرانی اصفهان به بیمه تأمین اجتماعی گفت: اتوبوسرانی اصفهان با وجود افزایش نرخ بلیط اتوبوس و تخصیص بخشی از این هزینه به حق بیمه تاکنون به وعده های خود عمل نکرده و حق بیمه را پرداخت نمی‌کند.

 مدیر کل تأمین اجتماعی استان اصفهان افزود: دوهزار و300 نفر از مجموعه اتوبوسرانی اصفهان بیمه هستند که ماهانه 500 میلیون تومان ماهانه حق بیمه محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه اتوبوسرانی فقط هفت درصدی که از کارگر کم می‌شود را  پرداخت می‌کند، بیان داشت:در حال حاضر لیست بیمه کارگران اتوبوسرانی را دریافت نکردیم تا تکلیف مشخص شود.

دادخواه اضافه کرد: اتوبوسرانی مبلغ 55 میلیارد تومان از سال 79 تا پایان شهریور 91 ب بیمه تأمین اجتماعی بدهکار است.

وی افزود: این در حالی است که سال گذشته 130 نفر از کارگران این سازمان را جزء مشاغل سخت و زیان‌آور محسوب کرده و حقوق بازنشستگی دریافت می‌کنند.

کد خبر 1724307

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha