۳۰ مهر ۱۳۹۱، ۱۵:۵۳

اخبار کمیته امداد/

مقاوم سازی 69 واحد مسکونی مددجویی چگنی/ واریز 9 میلیارد ریال مستمری

مقاوم سازی 69 واحد مسکونی مددجویی چگنی/ واریز 9 میلیارد ریال مستمری

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان چگنی از ساخت و مقاوم سازی 69 واحد مسکونی مددجویی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد کردعلیوند با اشاره به رویکرد امداد در بحث توانمندسازی خانواده ها گفت: احداث و خرید مسکن شهری، بازسازی و زیبا سازی بافت‌های فرسوده شهری و همچنین ساخت و مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی مددجویی روستایی از اقداماتی است که توسط کمیته امداد در راستای توانمندسازی خانواده ها انجام می شود.

وی افزود: در راستای اجرای طرح مقاوم سازی مسکن روستایی و طرح توانمندسازی در شش ماهه نخست سال جاری 69 واحد مسکونی با اعتباری قریب به 9 میلیارد و 660 میلیون ریال در حال ساخت است.

کردعلیوند ادامه داد: از این میزان اعتبار 6 میلیارد و 900 میلیون ریال آن تسهیلات بانکی و مابقی از تسهیلات بلاعوض کمیته امداد بوده است که تاکنون 1 میلیارد و 890 میلیون ریال آن توسط کمیته امداد بصورت بلاعوض پرداخت شده است.

وی یادآور شد: در شش ماهه نخست سالجاری 20 مورد تعمیر کلی و جزئی مسکن شهری و روستایی با اعتباری قریب به 117 میلیون ریال انجام شده و همچنین 175 خانوار برای استفاده از انشعابات رایگان گاز، برق و آب معرفی شده اند.

برگزاری کلاسهای اوقات فراغت برای دانش آموزان تحت پوشش

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان دورود گفت: به منظور رشد و پرورش فکری فرزندان خانواده های تحت حمایت و همچنین غنی سازی اوقات فراغت آنان کانون فرهنگی امداد شهرستان دورود در 6 ماهه نخست سال جاری اقدام به برگزاری کلاسهای فرهنگی مختلف کرده است.

اسداله اسدی در ادامه با اشاره به اینکه 207 نفر از فرزندان جامعه هدف در این کلاسها شرکت کرده اند؛ افزود: این کلاسها در دو نوبت صبح و عصر با حضور مربیان مجرب برگزار شده است.

وی افزود: کلاسهای برگزار شده در کانون فرهنگی شهرستان دورود در این مدت شامل کلاسهای سرود و تئاتر، کمکهای اولیه، رایانه، مهارتهای زندگی، کیف دوزی و خیاطی بوده است.

اسدی ادامه داد: همچنین در پایان دوره ها جشنواره سرود و مسابقات مختلفی از جمله مسابقات حفظ قرآن کریم، مقاله نویسی و نهج البلاغه برگزار شده است.

وی از دیگر اقدامات کانون فرهنگی شهرستان را برپایی نمایشگاه کتاب و حجاب عنوان کرد و افزود: در 6 ماهه نخست سال جاری بالغ بر 97 میلیون ریال برای فعالیتهای مختلف کانون فرهنگی شهرستان دورود هزینه شده است.

واریز 9 میلیارد ریال مستمری به حساب مددجویان چگنی

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان چگنی گفت: در شش ماهه نخست سال جاری کمیته امداد امام خمینی (ره) این شهرستان مبلغ 9 میلیارد و 630 میلیون ریال مستمری به حساب مددجویان طرح شهید رجایی و مددجویان عادی واریز کرده است.

محمد کردعلیوند افزود: در حال حاضر تعداد 2995 خانوار تحت حمایت کمیته امداد چگنی از این نهاد مستمری دریافت می کنند و همچنین از سایر خدمات فرهنگی ، درمان و... این نهاد بهره مند هستند.

وی در ادامه با اشاره به خدمات مختلفی که به مددجویان تحت حمایت امداد ارائه می شود؛ افزود: در این راستا کمیته امداد شهرستان با اعزام 186 نفر از دانش آموزان جامعه هدف به اردوهای مختلف منطقه ای و سراسری بالغ بر 110 میلیون ریال هزینه کرده است.

کردعلیوند یادآور شد: در سرفصلهای دیگر فعالیتهای فرهنگی این نهاد از جمله آموزش نوعروسان و جوانان در آستانه ازدواج و آموزشهای خانواده تاکنون چندین جلسه آموزشی با هزینه ای بالغ بر 4 میلیون ریال توسط کمیته امداد شهرستان برگزار شده است.

کد خبر 1725208

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha