به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، اونيل البته مي پذيرد كه با توجه به مؤلفه هاي وضعيتي ما و همچنين شرايط معرفتي جهان كنوني، ما نياز داريم كه اين اعتماد را به گونه اي ديگر تعريف كنيم چرا كه هم اكنون شكي همه گير به همه مؤلفه ها و نهادهاي مدرن از رسانه ها گرفته تا پزشكان و سياستمداران و دانشمندان در جهان ما نضج گرفته است.
به همين جهت وي معتقد است آنها كه به رويه هاي اخلاقي جهان كنوني حساس هستند و نسبت بدان تأمل مي كنند بايد جايگاهي ويژه را به مفهوم اعتماد روا دارند.
به نظر اونيل البته مهمترين پرسشي كه در اين زمينه وجود دارد اين است كه چگونه مي توان اعتماد را در جهان جديد بازسازي كرد كه با نهادهاي مدني ديگر سازگار بيفتد. در اين زمينه او جنبه ديگر قضيه را هم مهم ارزيابي مي كند يعني اين جنبه كه نظامهاي مدني پيشرفته كنوني تا چه اندازه مفهوم تعديل يافته اعتماد را بر مي تابند و خود اينها تا چه اندازه بايد تصحيح و تعديل شوند.
اونيل اين مطالب را در كتاب خود" پرسش از اعتماد" آورده است و حسن اين كتاب نسبت به كتب مشابه آن اين است كه با مثال هاي عيني و انضمامي زيادي همراه است.


نظر شما