عبدالرحیم جلیلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پیش از این نمایشگاه صنعت حفاری در فضاهای متعلق به شرکت ملی حفاری اهواز برگزار می شد ولی این دفعه با رایزنی های صورت گرفته، مقرر شد این نمایشگاه در محل نمایشگاه بین المللی اهواز در منطقه کیانپارس برگزار شود.
جلیلی تصریح کرد: ما نیز در شرکت نمایشگاه های استان خوزستان تمام سعی و تلاش خود را به کار خواهیم بست تا به بهترین شکل ممکن این نمایشگاه مهم را برگزار کنیم زیرا صنعت حفاری در کشور نماد خودکفایی است و در سالی که به سال حمایت از تولید ملی نامگذاری شده است نمایشگاه تخصصی صنعت حفاری باید به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
جلیلی عنوان کرد: این نمایشگاه همزمان با سالروز تاسیس شرکت ملی حفاری ایران با حضور سازندگان و صنعتگران داخلی در سه هزار و 700 متر مربع فضای سرپوشیده در محل دائمی نمایشگاه بین المللی خوزستان برگزار می شود.
شرکت ملی حفاری ایران اول دی ماه 1358 به فرمان امام خمینی (ره) تاسیس شد و یکی از شرکتهای بالادستی تابع شرکت ملی نفت ایران است که حوزه ستادی آن در اهواز استقرار و گستره عملیاتی آن در بخش عملیات حفاری و خدمات تخصصی در مناطق خشکی و دریایی 10 استان نفت خیز کشور تمرکز دارد.
نظر شما