پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ آذر ۱۳۹۱، ۱۸:۱۹

پیریایی عنوان کرد:

نگاه عادلانه‌ای در برنامه ریزی‌های مربوط به توسعه قم وجود دارد

نگاه عادلانه‌ای در برنامه ریزی‌های مربوط به توسعه قم وجود دارد

قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم از سفر خود به بخش‌های استان خبر داد و گفت: نگاه عادلانه‌ای‌ فارغ از شاخص‌های جمعیتی در برنامه ریزی‌های مربوط به توسعه استان قم وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر:، مسائل و مشکلات بخش های استان در نشست مشترک پیریایی استاندار قم و اعضای شورای اسلامی استان و شهرداران شهرهای اقماری مورد بررسی قرار گرفت.

کرمرضا پیریایی در این جلسه با قدردانی از بانیان این نشست، اظهار کرد: این جلسه در راستای نشست قبلی با مجموعه مدیریت شهری و  با هدف طرح مسائل و آشنایی با دیدگاه‌ها و نظرات اعضای شورای اسلامی استان و شهرداران شهرهای اقماری برگزار شده است.

استاندار قم با بیان این که، نگاه عادلانه‌ای در برنامه ریزی‌های مربوط به توسعه استان وجود دارد، گفت: توسعه و پیشرفت همزمان بخش‌ها و مناطق روستایی استان، فارغ از شاخص‌های جمعیتی مدنظر مدیریت استان قرار داشته و در کنار دستگاه‌های استانی، فرماندار و مجموعه مدیران شهرستان موظف به پیگیری و تحقق این مهم هستند.

وی از سفر قریب الوقوع خود به بخش‌های استان با هدف بررسی روند توسعه و عمران این مناطق خبر داد و افزود: با اتمام مقدمات کار و احصاء مسائل و تعیین اولویت ها این سفر کاری مفصل انجام خواهد شد.

پیریایی با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت کامل شوراهای اسلامی، گفت: آماده استماع و بکارگیری نقطه نظرات و پیشنهادات شوراهای اسلامی در زمینه های مختلف توسعه استان هستم.

استاندار قم یادآور شد: خوشبختانه امروز بین مسئولان اجرایی و شوراهای اسلامی در قم وفاق، صمیمیت و همدلی وجود دارد که امیدوارم ثمره آن به انجام کارهای بزرگ و ماندگار در قم منجر شود.

در این جلسه باقر پناهی رئیس و دیگر اعضای شورای اسلامی استان ضمن ارائه گزارشی از اقدامات ، فعالیت ها و طرح مسائل حوزه کاری این شورا، از توجه و حمایت های ویژه استاندار قم  نسبت به شوراهای اسلامی استان قدردانی کردند.

کد خبر 1753885

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha