۱۸ آذر ۱۳۹۱، ۱۰:۱۱

سلیمی:

جمعیت هلال احمر استان مرکزی به کمک کشاورزان سالمند می رود

جمعیت هلال احمر استان مرکزی به کمک کشاورزان سالمند می رود

اراک- خبرگزاری مهر: مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی از اجرای طرح داوطلب کار روستا در راستای کمک به نیازمندان و سالمندان در این استان خبر داد و گفت: در این طرح جمعیت هلال احمر به کمک کشاورزان سالمند می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی سلیمی افزود: اجرای طرح داوطلب کار روستا در راستای کمک به نیازمندان و سالمندان روستایی در کارهای روزمره و کشاورزی انجام و با اجرای آن بخش اعظمی از مشکلات کشاورزان بر طرف خواهد شد.

وی از مهم‌ترین اهداف این طرح را توسعه و تقویت خانه‌ های داوطلبی روستایی عنوان کرد و گفت: ترویج فرهنگ خدمت ‌رسانی در بین روستاییان، خدمت ‌رسانی به روستاییان نیازمند و محروم، کارآفرینی و کمک به خودکفایی روستاییان از دیگر اهداف این طرح است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی با بیان اینکه توجه به محرومان و انجام اقدامات خیرخواهانه و بشردوستانه از رسالت ‌های اصلی هلال احمر است، ادامه داد: تاکنون داوطلبان جمعیت هلال احمر از هیچ کمکی در راستای تحقق این امر خطیر دریغ نکردند.

سلیمی برنامه های انجام شده را  در این حوزه تربیت امدادگر و آموزش مقدماتی امداد و کمک های اولیه در روستا، ترویج بهداشت و سلامت، برگزاری کارگاه های آموزشی مختلف توسط مربیان، تجهیز کتابخانه روستاها، کمک در امر کشاورزی و دامپروری، ملاقات با خانواده شهدای روستا، آموزش وپیشگیری از بیماری ها و غیره عنوان کرد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی در پایان اجرای طرح داوطلب کار روستا را یکی از طرح‌‌های بسیار خوب این حوزه عنوان و تصریح کرد: باید در راستای اجرای این طرح توجه ویژه ای از سوی مسئولان و داوطلبان انجام شود.

کد خبر 1760330

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha