به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید مرتضی صفایی در حاشیه جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با تلاش های شبانه روزی عوامل انتظامی شهرستان مردم منطقه از برخورد قاطعانه این نیروی زحمتکش رضایت نسبی دارند.
در گفتگو با مهر مطرح شد:
ارتقای درجه کلانتریهای بهارستان/ حوزه نظامی شهرستان نیازمند توجه مسئولان

بهارستان - خبرگزاری مهر: امام جمعه شهرستان بهارستان از ارتقای درجه کلانتریهای این شهرستان خبر داد و گفت: حوره نظامی این شهرستان نیازمند توجه مسئولان استانی و کشوری است.
وی افزود: در گذشته شاهد گزارش هایی از قبیل کیف قاپی، سرقت، زورگیری و.....بودیم که با اهتمام ویژه نیروی انتظامی، امنیت و آرامش به شهرستان بازگشت.
این مسئول با تاکید بر اینکه شهرستان بهارستان به دلیل نرخ رشد جمعیتی بالا باید از امکانات انتظامی متناسب با استانداردها برخوردار باشد، عنوان کرد: بهارستان با بیش از 700 هزار نفر جمعیت از امکانات انتظامی ناچیزی برخوردار است.
صفایی ادامه داد: حوزه انتظامی بهارستان نیازمند توجه ویژه مسئولان استانی و کشوری است تا بتوان به ایده آل ها دست یافت.
امام جمعه بهارستان در پایان از مکاتبه مسئولین شهرستان با مسئولین انتظامی استان و کشور به منظور تقویت امکانات اداری و استانی و ارتقای درجه کلانتری های بهارستان خبر داد.
کد خبر 1771282
نظر شما