۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۲:۰۵

دكتر حسن روحاني:

فعاليتهاي هسته اي ايران در كارخانجات UCF اصفهان به زودي آغاز مي شود// نمي توان گفت مذاكرات ايران و اروپا متوقف مي شود

دبير شوراي عالي امنيت ملي با اشاره به آخرين مذاكرات هسته اي ميان ايران و اروپا تاكيد كرد: احتمال مي دهم كه ظرف روزهاي آينده فعاليت هاي هسته اي ايران در كارخانجات UCF اصفهان آغاز شود اما اين تصميم در حال حاضر كارخانه غني سازي اورانيوم در نطنز را شامل نمي شود.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"دكتر روحاني صبح امروز در حاشيه بازديد خود از فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) به خبرنگاران گفت: اين تصميم به معناي آغاز غني سازي اورانيوم نيست و صرفا انجام برخي فعاليت هاي هسته اي است كه مربوط به مراحل مقدماتي غني سازي است.

مسوول پرونده هسته اي ايران با اشاره به نشست شب گذشته تيم  مذاكره كننده ايراني با هيات اروپايي در لندن  كه به گفته وي چهار ساعت به طول انجاميد گفت: در اين جلسه دو طرف مذاكرات  بسياري درباره ايده هاي مطرح شده در نشست 3 فروردين پاريس داشتند كه در اين زمينه پيشرفت خوبي صورت گرفته و نظرات به يكديگر نزديكتر شده است اما از جهت زمان بندي هايي كه براي كار پيش بيني شده با اروپا اختلاف نظر داريم.

روحاني تاكيد كرد: به اعتقاد ما، طرح پيشنهادي ايران به اروپا در حال حاضر لااقل در فاز اول آمادگي اجرا دارد.

وي در عين حال اظهار داشت: ما منتظر بازگشت تيم مذاكره كننده به تهران هستيم تا تصميمات لازم را براي مراحل بعدي مذاكرات اتخاذ كنيم.

روحاني تصريح كرد: روند گفتگو ها قطعا تغيير خواهد كرد اما اين به معناي قطع مذاكره و تماس ميان دو طرف نيست.

اخبار تكميلي متعاقبا ارسال خواهد شد .

کد خبر 177429

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha