به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری غیرمتعدها، معاون اجرایی شورای تجاری آسه آن – چین با اعلام این خبر گفت: آسه آن در حال حاضر سومین شریک تجاری چین است و به عنوان بازار برتر برای کارآفرینان چینی تبدیل شده است.
"نینگ نینگ خو" افزود: اجرای تعرفه صفر درصدی برای بیش از 90 درصد از محصولات مبادله شده بین چین و کشورهای آسه آن شرایط مناسبی را برای افزایش سرمایه گذاری دو جانبه مهیا کرده است.
وی منابع طبیعی غنی و نیروی کار با هزینه پایین را از مزیت های کشورهای آسه آن دانست و گفت: چین به آینده توسعه اقتصادی در کشور های نوظهور در منطقه آسه آن بسیار خوش بین است.
به دنبال بحران مالی در کشورهای اروپایی چین و کشورهای عضو اتحادیه آسه آن تجارت منطقه ای را به منظور دور ماندن از اثرات این بحران در دستور کار خود قرار داده اند.
در سال های اخیر کشورهای اروپایی و آمریکا نیز به منظور استفاده از ظرفیت های اقتصادی در جنوب شرق آسیا حضور خود را در این منطقه گسترش داده اند.
نظر شما