۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۳:۳۶

واكنش شديد مدير مسئول كيهان به درخواست انگليس براي تغيير نام فرودگاه امام خميني(ره) :

حسين شريعتمداري : اگر خبر منتشر شده در مورد درخواست انگليس از ايران صحت داشته باشد سفير و اعضاي سفارت انگليس را بايد دستگير كرده و بلافاصله با حقارت از ايران اخراج كنيم

مدير مسئول كيهان گفت : اگر خبر درخواست انگليس از ايران مبني بر تغيير نام فرودگاه امام خميني(ره) صحت داشته باشد بايد در وهله اول سفير و اعضاي سفارت انگليس دستگير و سپس با حقارت از ايران اخراج شوند.

حسين شريعتمداري مديرمسئول كيهان در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" در واكنش به خبر درخواست انگليس از ايران مبني بر تغيير نام فرودگاه امام خميني(ره) گفت : اين خبر خيلي غيرعادي و مسخره به نظر مي آيد و اگر صحت داشته باشد نشان دهنده اين است كه انگليسي ها به اوج جنون رسيده اند.

وي افزود : يك كشور بيگانه چه حقي دارد در مورد نامي كه ما براي فرودگاه خودمان انتخاب كرديم اظهار نظر بكند آن هم نام شخصيت برجسته اي مثل حضرت امام خميني(ره) كه نام او با وجود همه ايرانيان، مسلمانان، محرومان، مستضعفان و آزادگان جهان عجين است.

شريعتمداري گفت : اگر اين خبر صحت داشته باشد تنها پاسخي كه مي تواند جوابگوي اين اقدام وقيحانه آنان باشد اين است كه سفير و اعضاي سفارت انگليس را ابتدا دستگير و بلافاصله با حقارت از ايران اخراج كنيم و به هيچ يك از اتباع انگليس نيز اجازه ورود به خاك كشورمان را ندهيم و طبيعي است كه بايد تمام روابط اقتصادي ايران اسلامي نيز با اين كشور قطع شود.

مديرمسئول كيهان با بيان اين كه اقدامات نسنجيده و برخواسته از موضع ضعف برخي از مديران ما از جمله عواملي است كه  انگليسي ها را به اين حد از وقاحت رسانده است، افزود : در حالي كه انگليس اجازه داده بود كه از آن كشور و توسط يك تلويزيون ماهواره اي عليه اسلام و پيامبر اكرم(ص) برنامه پخش شده و به ساحت مقدس ان بزرگوار اهانت شود، در همان زمان وزير صنايع ما براي جلب همكاري اقتصادي با سرمايه گذاران انگليسي در لندن جلسه بر گزار كرد.

وي تصريح كرد : كساني كه اين اقدام و يا خريد كارخانه ورشكسته انگليسي "روور" را انجام مي دهند نماينده عزت و اقتدار ملت مسلمان و پاكباخته ايران نيستند.

کد خبر 177478

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha