به گزارش خبرنگار مهر، مهران تیشه گران ظهر چهارشنبه در دیدار با سید احسن علوی نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: پروژه های عمرانی در بحث ورزش نیازمند جذب اعتبارات مناسب است و انتظار می رود با حمایت های همه جانبه مسئولان و نمایندگان شاهد توسعه فضاها و اماکن ورزشی باشیم.
وی بیان کرد: فراهم ساختن زمینه برای حضور جوانان در اماکن ورزشی می تواند بسیاری از مشکلات و معضلات اجتماعی را حل کند.
مدیر کل ورزش و جوانان کردستان یادآور شد: برگزاری کلاس های استعدادیابی در مدارس، برگزاری همایش های پیاده رویی در راستای جذب مشارکت های جمعی، فراهم سازی بسترهای توسعه ورزش قهرمانی از اصلی ترین اهداف اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان است.
تیشه گران ادامه داد: استفاده از تجربیات پیشکسوتان و راه اندازی آکادمی علمی ورزش در راستای درخشش ورزشکاران استان در عرصه های ملی و بین المللی است.
وی گفت: استان کردستان دارای پتانسیل ها و ظرفیت های بالایی و است انتظار می رود با حمایت های همه جانبه نمایندگان مردم زمینه برای استفاده از ظرفیت ها فراهم شود.
مدیر کل ورزش و جوانان کردستان اظهار داشت: حوزه جوانان حوزه گسترده ای است و نیازمند حمایت همه جانبه مسئولان است.
تیشه گران افزود: نیاز است با برنامه ریزی مناسب و منسجم زمینه را برای حضور و درخشش جوانان ایران اسلامی فراهم کنیم.
وی بیان کرد: توسعه و ترویج ورزش معظلات اجتماعی و گرایش جوانان به اعتیاد را کاهش می دهد و مسئولان در این راستا گام های های اساسی بردارند.
مدیر کل اداره کل ورزش و جوانان یادآور شد: استفاده از حمایت خیرین و جذب اسپانسرهای ورزشی در تمام رشته ها اولویت کاری است.
تیشه گران در پایان عنوان کرد: آموزش و پرورش و شهرداری ظرفیت های ویژهای در راستای حمایت های ورزش دارند و انتظار می رود در آینده نزدیک شاهد تعامل و همکاری هر چه بیشتر سازمان های مرتبط با اداره کل ورزش و جوانان باشیم.


نظر شما